Miten pyörittää useita IT-kokonaisuuksia kustannustehokkaasti?

Heltti Oy perustettiin vuonna 2013 ravistelemaan työterveyden toimialaa. Perinteisessä työterveyshuollossa rahaa tehdään ihmisten sairastamisella eikä hyvinvoinnilla. Heltti haluaa toimia toisin, ja Gappsin koettiin jakavan sama ajatusmaailma.

Heltti etsi ratkaisua, joka pystyisi pyörittämään useita it-kokonaisuuksia.

Heltti käyttää useita it-kokonaisuuksia, joiden ytimessä on potilastietojärjestelmä. Tämän kaiken tehokkaaseen pyörittämiseen Heltti tarvitsi ratkaisun vanhojen järjestelmien tilalle.

Heltin näkökulmasta Gappsissa yhdistyivät huipputyökalut läheltä löytyvään, luotettavaan tukeen:
“Aina, kun olen kysymyksen esittänyt, siihen on löytynyt selkeä vastaus nopeasti” kertoo palvelujohtaja Tanja Lappi, yksi Heltin kolmesta perustajasta.

Gappsin palveluiden kiinteä kuukausihinta miellytti, sillä Heltti käyttää samaa hinnoittelumallia. “Meillä kiinteä hinnoittelumalli ohjaa fokusta ihmisten terveinä pitämiseen, joten koimme, että Gappsilla se ohjaa asiakkaiden tyytyväisenä pitämiseen. Lisäksi kustannusten ennakoitavuus on kasvavalle yritykselle valtavan tärkeää”, Lappi perustelee.

Maanantaina meillä aloittaa uusi työntekijä, jolle pitää hoitaa sähköpostit ja muut kuntoon, eikä minua hermostuta lainkaan, koska nyt se hoituu yhdellä sähköpostilla.

- Tanja Lappi, Perustaja, Heltti

Toiminnallisuus, helppous ja imago ratkaisujen ytimessä

Gappsin ratkaisu Heltille löytyi Googlen toimistosovelluksista, koulutuksista käyttöönoton yhteydessä sekä jäsenten kanssa kommunikointiin rakennetusta omasta pikaviestijärjestelmästä. Googlen toimistosovellukset tarjoavat kaikki tarvittavat sisäisen viestinnän ja prosessien työkalut: sähköpostin, kalenterin ja tiedostonhallinnan.

Googlen työkalujen valintaan liittyi Heltin puolelta myös imagokysymys. Hieman aikaisemmin toimistolla oltiin siirrytty pc-maailmasta Apple-ympäristöön, ja käytettävien it-työkalujen haluttiin sopivan yrityksen ilmeeseen ja toimintakulttuuriin. Googlen työkaluihin päädyttiin lyhyen harkinnan jälkeen ja muita vaihtoehtoja ei nähty tarpeelliseksi edes pohtia.

“Monet meidän asiakkaista on aivotyöläisiä, joilla on samat työkalut käytössä. Tykkään googlemaisesta hengestä – kontrasti Microsoftin korporaatioilmeeseen on valtava”, Lappi tiivistää.

Jos nykyisten toimistosovellustenne tilanne mietityttää, lue Googlen toimistopalveluista täältä.

    Ota yhteyttä