Kirjoittaja
Serina Semi

Chrome-laitteet infonäyttöjen moottorina

09/06/2017   Digitalisaatio

Tärkeä osa Gappsin älykkäitä infonäyttöratkaisuja ovat pienet mutta pippuriset Chrome-laitteet. Ne sujahtavat vaivattomasti kiinni HDMI-portilla varustettuihin TV-näyttöihin, ja kun vielä yhdistät laitteen virtalähteeseen, infonäyttö on sisältöä vaille valmis. Voilà!

Asentamisen lisäksi Chrome-laitteita on myös äärimmäisen helppo käyttää. Esimerkiksi sisällön personointi jokaisen infonäytön sijaintiin sopivaksi onnistuu keskitetysti yhdestä ja samasta paikkaa. Muun muassa Toyota hyödyntää Chromeboxeja näyttelytiloissaan maailmalla, mutta hallitsee niitä kaikkia päätoimipaikasta Japanista käsin.

Screen Shot 2017-06-08 at 19.25.47

Valtaosalle yritysten infonäyttöjä hallinnoivista henkilöistä, kustannustehokkuus ja hallinnan helppous ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Chrome-laitteet täyttävät vaatimukset hallittavuuden osalta kirkkaasti, ja myös kustannuksiltaan ratkaisu on erittäin kilpailukykyinen. Henkilötyötunnit laitetta kohti ovat alhaisia, koska käyttöönotto ei vaadi vaativaa asennusprosessia, jonka jälkeen myös laitteiden huoltotarve on lähes olematon.

Kun hallinta on helppoa ja laitekohtaiset kulut pysyvät kurissa, näyttöjä voi samalla rahalla hankkia vaikka useampia ja siten varmistaa, että tärkeä tieto tavoittaa oikeat ihmiset. Mikä olisi kurjempaa, kuin infonäyttöihin panostaminen, mutta jatkuvat ongelmat niiden ylläpidossa?

Chrome-laitteiden hyödyt pähkinänkuoressa:

Screen Shot 2017-06-08 at 19.29.59

Googlen partnerina ja vankalla kokemuksella Chrome-teknologiasta, me Gappsilla autamme teitä hyödyntämään infonäyttöjä tehokkaammin viestinnässä. Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä teidän viestintätarpeisiin sopiva paketti!

Serina Semi
Serina tuottaa sisältöä Gappsin kanaviin. Sisällöt syntyvät yhteistyössä Gappsin timanttisten asiantuntijoiden kanssa, jotta kaikki modernista teknologiasta ja paremmista työskentelytavoista kiinnostuneet voivat oppia aiheesta lisää.