Kirjoittaja
Janika Kallio

Diginatiiviksi Googlen avulla

22/11/2016   Digitalisaatio

Teknologia helpottaa arkipäiväistä elämäämme huomattavasti. Ongelmaksi nousee kuitenkin aika ajoittain se, että erilaisia ohjelmia ja sovelluksia on jo niin paljon, ettei niitä kaikkia ehdi ottamaan haltuun. Toisaalta joillekin ihmiselle saattaa olla ongelma päästä edes alkuun. Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Google on julkaissut viime aikoina useampia sivustoja ja lisäosia, joiden avulla voit harjaantua diginatiiviksi.

Tänään esittelyvuorossa on Googlen tarjoama The Digital Garage -palvelu, jonka avulla voit kehittää digiosaamistasi omaan tahtiin. Sivusto on ilmainen ja kaikille saatavissa. Sivuilla voi oppia esimerkiksi hakukoneoptimoinnista, verkkokaupan perustamisesta ja analytiikan käyttämisestä.

Vaiheet ovat yksinkertaiset:

  1. Valitse mitä haluat oppia ja milloin haluat oppia
  2. Opi videoiden avulla asiantuntijoiden opastamana
  3. Testaa oppimaasi ja kokeile miten voit hyödyntää oppimaasi liiketoimintasi kehittämisessä

Miten pääset alkuun?

  1. Kirjaudu sisään Google-tililläsi
  2. Seuraa ohjeita ja valitse omat tavoitteesi ja mielenkiinnon kohteesi, joiden perusteella saat oman oppimisohjelman
  3. Ala oppimaan ja lopulta katsele ylpeänä saamaasi todistusta!

Tartu siis härkää sarvista ja aloita oppiminen täällä!

Muistathan myös, että me Gappsilla autamme sinua ja yritystäsi koulutustarpeissa. Räätälöimme koulutuksia juuri sinun henkilöstön tarpeisiin. Koulutukset ovat erinomainen tapa auttaa uusia työntekijöitä alkuun tai järjestää kertausta konkareille. Ethän epäröi olla meihin yhteydessä, suunnitellaan yhdessä yrityksellesi oma koulutusohjelma.

Janika Kallio
Google Cloud Specialist

    Ota yhteyttä