Kirjoittaja
Vesa Sironen

Ennätysten vuosi 2017

2017 oli aikamoinen. Alkuvuodesta asiakasprojektien osalta olimme osittain odottavissa tunnelmissa, kun moni suurempi uusi asiakkuus odotti päätöstään. Googlen kova panostus Google Cloud Platformiin kannusti meitä oppimaan paljon uutta ja pohtimaan miten mahdollistamme asiakkaillemme sen hyödyntämisen. Keväällä ei vielä tiedetty, että tästä tulee ennätysten vuosi.

Toukokuusta eteenpäin ollaan menty hurjaa kiitolaukkaa, enkä ihmettele jos meistä kaikki ovat joululoman tarpeessa. Ollaan kehitetty, kehitytty ja tehty projekteja. Elokuussa matkustettiin porukalla Nizzaan ja joulukuun kiireiden keskellä suuri osa ihmisistä ehti katsomaan uuden Star Warsin yksityisnäytöksessä.

Account managementin puolella iloitsimme entisestään kasvaneesta asiakastyytyväisyydestä; 95% asiakkaistamme suosittelisi meitä. Alkuvuodesta odotetut uudet asiakkuudet varmistuivat kesän kynnyksellä ja saimme monta muutakin uutta asiakasta loppuvuodesta. Asiakkaillemme tarjottavien uusien palveluiden ja asiantuntijuuden myötä olemme vahvistaneet asemaamme Suomen johtavana Google Cloud -talona.

Kovan kiireen keskellä olemme saaneet uusia tekijöitä joukkoomme. Muun muassa uudet traineemme Sahra, Janne ja Eelis hyppäsivät luotijunan kyytiin ja työntäyteisestä tilanteesta huolimatta ovat rikkoneet ennätyksiä.

Knowledge4Innovation -järjestö valitsi Universen EU:n Top 50 start-upin joukkoon. Tämä on hieno tunnustus valtavan nopeasta kehittymisestä niin tuotteen kuin asiakaskunnankin osalta. Universe otti tuotteena valtavia loikkia eteenpäin muun muassa infrastruktuuri- ja julkaisujärjestelmäpuolella.

Tämän vuoden keskeinen teema on kuitenkin fiksusti tehty kova työ. Siitä olen erittäin kiitollinen kaikille kanssatekijöille Gappsissa ja Universessa. Toivon, että se on näkynyt myös asiakkaille, joiden takia näitä juttuja saamme tehdä. Kiitos luottamuksestanne tänäkin vuonna!

Tässä vielä vuoden 2017 keskeiset luvut:

lukemattomia asiakaskohtaamisia
30 gappsilaista (uusia tekijöitä palkattu 10)
5 uutta neuvotteluhuonetta uusissa toimitiloissa
2,25-kertainen myynnin kasvu edellisvuoteen verrattuna
1 loistava Gapps goes France -reissu

Vesa Sironen
Chairperson