Kirjoittaja
Kati Makkonen

Gapps julkisti ensimmäisenä maailmassa Google-pohjaisen intranetin

08/03/2016   Gapps, Happeo, Tiedote

Kuten eilen ehkä uutisista huomasitkin, Gapps on julkistanut uuden Google Appseihin täydellisesti integroituvan intranet-sovelluksen. Sovellus kantaa nimeä Universe ja se tarjoaa nimensä mukaisesti universaalin alustan yrityksen kaikelle viestinnälle ja yhteistyölle. Vastaavanlaista sosiaalisilla ominaisuuksilla varustettua intranetia ei Google-ympäristössä ole aiemmin ollut tarjolla.

Universe on syntynyt puhtaasti asiakkaidemme tarpeiden ja pyyntöjen pohjalta. Gapps on vuosien saatossa auttanut yli 800 asiakasyritystä Google Appsien -käyttöönotossa, joten Google-ekosysteemi on tullut meille hyvin tutuksi. Asiakkaidemme kanssa keskusteltaessa kävi selväksi, millaiselle intranetille olisi kysyntää ja millaiseen päivittäiseen käyttöön sen tulisi taipua. Universe on siis suunniteltu alusta lähtien aitoon käyttötarpeeseen sekä kehitetty ja testattu yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Vaikka Universe on vasta julkistettu, on sovelluksella jo  yli 50 000 kiinnostunutta käyttäjää ja määrän odotetaan nousevan tämän viikkoisen julkistuksen myötä räjähdysmäisesti.

Gapps lanseeraa uuden intranet-sovelluksensa keskiviikkona 9.3. Google TeamWork-konferenssissa Las Vegasissa. Voit seurata Universen matkaa Amerikan maalla Get Universe -tunnuksella TwitterissäFacebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä.

Voit lukea lisää Universesta blogistamme tai Universen-sivustolta.

Kati Makkonen
Head of Marketing and Communications
Katin vastuulla on viestiä asiakkaille kaikissa viestintäkanavissa sekä suunnitella ja toteuttaa liiketoimintaa tukevia aktiviteetteja yhdessä myynnin kanssa.

    Ota yhteyttä