Kirjoittaja
Nina Uhlenius

Gapps on Suomen innostavin palkitsija

14/03/2017   Gapps, Tiedote

Mandatum Life järjesti 2016 lopulla Innostavin palkitsija -kilpailun, jonka me voitimme. Mandatum Lifen valinta osui meihin, sillä innostava ja kannustava palkitsemisjärjestelmä sekä koko henkilöstön osallistaminen sen toteuttamiseen erottuivat joukosta. Mistä tuo palkinto sitten ihan oikeasti tuli ja mitä se meille merkitsee?

Voittaminen on tietysti aina kivaa ja se, että saa tunnustusta ulkopuolelta. Takana on valtavasti työtä ja siitä kiitoksen saaminen, tuntuu aina hyvältä. Ihan niin kuin onnistumisista palkitseminenkin.

Gappsin yrityskulttuuria on rakennettu aina yrityksen perustamisesta lähtien. Se perustuu yhteisöllisyyteen, joka on koko toiminnan ydin. Yhteisöllisyyden kautta on rakennettu juuri meille sopiva palkitsemisjärjestelmä ja tapa kannustaa työntekijöitä. Palkitseminen on toki vain yksi osa yrityskulttuuria, mutta se heijastaa pitkälle sitä, miten organisaatio arvostaa työntekijöitään.

Kasvuyrityksessä palkitseminen on pieniä tekoja. Oikeanlaisella palkitsemisella työntekijöitä saadaan motivoitua ja sitoutettua. Hyvä palkitseminen tarkoittaa kannustavaa ja tavoitteita tukevaa tekemistä, jolloin lopputulos näkyy myös viivan alla. Siitä on aiheellista palkita niin yksilöitä kuin koko porukkaakin.

Palkitseminen on paljon enemmän kuin vain työntekijän saama palkka. Se on sitä, että työntekijä kokee olevansa arvostettu ja tärkeä työntekijä. Gappsilla palkitsemiseen kiinnitetään huomiota joka päivä: se voi olla pieni kiitos tai kehu, kuohuviinipullo perjantai-lounaan yhteydessä omalta esimieheltä tai se voi olla koko porukkaa koskeva ulkomaanmatka kiitoksena upeasta työstä, jota menestymisen eteen jokainen työntekijä on osaltaan ollut toteuttamassa. Palkitseminen on ennen kaikkea konkreettisia tekoja, jotka kannustavat työntekijää tekemään parhaansa turvallisessa ympäristössä. Onnistumiset ovat palkitsemisen ytimessä.

Lue Mandatum Lifen juttu täältä.

pikkujoulut

Gapps pikkujoulut 2016 meriseikkailu hengessä.

Nina Uhlenius
Manager of People and Culture

Lue lisää samanlaisia artikkeleita