Kirjoittaja
Ahti Kosonen

Gapps työtyytyväisyydellä Suomen nopeimmin kasvavaksi Google-kumppaniksi

03/05/2018   Gapps, Tiedote

Googlen pilvipalveluratkaisuihin erikoistunut Gapps Oy on Suomen nopeimmin kasvava Google-kumppani yli 40 % liikevaihdon kasvulla, ja Financial Times onkin tänä vuonna nostanut Gappsin Euroopan tuhannen nopeimmin kasvavien yritysten listalle. Gappsin mukaan syynä kasvuun on henkilöstön työtyytyväisyys.

Financial Times on nostanut Gappsin Euroopan tuhannen nopeimmin kasvavien yritysten listalle.

Google Cloud -asiantuntijatalona olemme auttaneet jo yli 400 asiakasyritystä – niin pieniä yrityksiä kuin suuria konsernejakin – siirtymään menestyksekkäästi Googlen pilveen. Aloittaessamme vuonna 2010 pilvipalvelut eivät olleet kovin suosittuja Suomen IT-kentässä. Kuitenkin visionamme parantaa suomalaisten yritysten kansainvälistä kilpailukykyä on pysynyt samana. “Tämä ei ole mitään kiky-näpertelyä, eikä lisätuottavuutta oteta ihmisten selkänahasta. Fiksummat työtavat, jotka moderni teknologia mahdollistaa, tuovat tutkitusti lisää tehoa työhön”, toimitusjohtaja Vesa Sironen sanoo.

Yhteistyö mediayhtiö Ylen, sekä kymmenien muiden hienojen yritysten kanssa ovat siivittäneet meidät Suomen nopeimmin kasvavaksi Google-kumppaniksi. Olemme myös onnistuneet kasvattamaan liikevaihtoamme vuosi toisensa jälkeen; viime vuoden kasvuluku oli 44 %. Kasvumme on noteerattu laajemminkin, sillä tänä vuonna Financial Times on nostanut Gappsin Euroopan tuhannen nopeimmin kasvavien yritysten listalle.

Fiksummat työtavat, jotka moderni teknologia mahdollistaa, tuovat tutkitusti lisää tehoa työhön

Syynä liikevaihdon kasvuun on henkilöstön työtyytyväisyys, jonka puolesta puhuu HR-päällikkö Nina Uhlenius: “Henkilöstön työtyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja sitä tuetaan monin eri keinoin niin arjessa kuin yhteisissä tapahtumissakin. Arjen tyytyväisyyttä mitataan muun muassa HappyOrNot -laitteella, joka poikkeuksetta näyttää hyviä lukemia.” Tämä näkyy myös asiakkaiden tyytyväisyydessä; tuoreimman kyselyn mukaan 95 % Gappsin asiakkaista suosittelisi palveluitamme muillekin.

Kasvu tulee jatkumaan tulevaisuudessakin, sillä teknologiakumppani Google on sijoittanut kymmeniä miljardeja pilvi-infrastruktuurinsa kasvattamiseen. Hyvänä esimerkkinä suomalaisille tästä toimii Googlen Haminan palvelinkeskus.

Financial Times Top 1000 Euroopan nopeimmin kasvavat yritykset: https://ig.ft.com/ft-1000/2018/

 

Ahti Kosonen
Hardware Solutions Sales Manager

Lue lisää samanlaisia artikkeleita

    Ota yhteyttä