Gapps x Supermetrics = markkinoinnin ja myynnin data rahaksi

supermetrics partner logo google cloud premier parter logo

 

Gappsin data ja analytiikka -tarjoama vahvistuu entisestään yhteistyösopimuksella Supermetricsin kanssa. Gapps toimii tästä hetkestä lähtien Supermetricsin tuotteiden jälleenmyyjänä.

Uusi yhteistyö tukee erityisesti Gappsin tarjontaa markkinointitoimistoille ja markkinointipäättäjille liittyen markkinoinnin datan hyödyntämiseen ja tietovaraston rakentamiseen.

Googlen BigQueryn päälle rakennettava markkinointidatan tietovarasto saadaan entistä nopeammin pystyyn Supermetrics for BigQuery -tuotetta hyödyntäen. Se tarjoaa tällä hetkellä valmiit integraatiot 22:sta markkinoinnin datalähteestä suoraan BigQueryyn.

Supermetrics nopeuttaa ja yksinkertaistaa käyttöä sen tukemien lähteiden kohdalla, joihin kuuluvat esimerkiksi: Google Analytics, Google AdSense, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Instagram Insights ja Salesforce. Mikäli lähdejärjestelmäsi ei kuulu Supermetricsin tukemien datalähteiden joukkoon, toteutamme integraatiot soveltuvilla Google Cloud Platformin työkaluilla, kuten Pub/Sub, Cloud Functions ja DataFlow.

Parhaita työkaluja hyödyntäen rakennamme tietovaraston, jotta kaikki asiakkaan tarvitsema data saadaan yhteen paikkaan sen hyötykäyttöä varten.

Olemme koonneet myös yhteen kuusi askelta, joiden avulla voit rakentaa oman markkinoinnin datavaraston. Löydät dokumentin täältä. Autamme mielellämme varaston rakentamisessa ja Proof-of-Concept projektien toteutuksessa. Lisätietoa Supermetricsista löydät heidän kotisivuiltaan.

Kysy meiltä lisää markkinoinnin datavaraston rakentamisesta. Autamme sen perustamisessa, Supermetricsin käytössä ja kokonaisuuden jatkuvassa kehittämisessä. Tarjoamme myös jatkuvaa tukea Google Cloudin päälle rakentamiimme ratkaisuihin.

Tuomas Lähteenmäki
Cloud Software Sales Executive

    Contact us