Kirjoittaja
Iiro Ikävalko

Google ja Salesforce tiivistävät yhteistyötään

Viime vuoden lopun kuumimpiin uutisiin kuului ehdottomasti Googlen ja Salesforcen uusi strateginen kumppanuus. Yhteistyö ulottuu niin Google Cloud tuoteperheeseen, kuin Google Analyticsin palveluihin tarjoamalla älykkäämpiä ja yhteistyökykyisempiä kokemuksia sekä Salesforcen, että Googlen käyttäjille.

Yhteistyön myötä Salesforce  aikoo käyttää Google Cloud -alustaa kansainvälisen infrastruktuurin laajentamiseen sen ydinpalveluiden osalta. Samalla Salesforce suosittelee G Suitea sähköpostin ja tuottavuuspalveluiden tarjoajana.

Miten yhteistyö näkyy käyttäjille?

G Suiten ja Salesforcen CRM-työkalun integraatiot mahdollistavat ainutlaatuisen pilvipohjaisen yhteistyöskentelyalustan. Integraatioilla mahdollistetaan tehokas asiakastietojen hyödyntäminen Salesforcesta suoraan Gmailissa, Sheetsissa, Kalenterissa, Drivessa, Docseissa sekä Hangouts Meetissä.

Käyttäjät voivat esimerkiksi viedä automaattisesti tietoa Salesforcesta Sheets-laskentataulukoihin, joihin tieto päivittyy ilman manuaalista kopiointia ja kaikille on aina ajantasaisin tieto saatavilla. Kiinnostava integraatio on myös Hangouts Meetin ja Salesforcen CRM:n välillä, joka tekee mahdolliseksi asiakasdatan hyödyntämisen keskusteluissa. Samalla mahdollistetaan paremman asiakaspalvelun tarjoaminen, kun tieto on paremmin ja nopeammin saatavilla. Googlen ja Salesforcen väliset integraatiot kehittyvät jatkuvasti ja osa ominaisuuksista onkin jo tälläkin hetkellä saatavilla.

Kampanja Salesforcen käyttäjille

Mielenkiintoisin uutinen oli kuitenkin samalla lanseerattu kampanja Salesforce-asiakkaille. Google nimittäin tarjoaa nykyisille Salesforce-asiakkaille jopa vuoden ilmaiset G Suite -lisenssit. Tarjous on kuitenkin voimassa ainoastaan uusille G Suite -asiakkaille. Yli 350 työntekijän organisaatiot saavat G Suite Business -lisenssit veloituksetta käyttöönsä vuoden ajaksi. Alle 350 työntekijän yrityksetkin hyötyvät kampanjasta saamalla ilmaiset G Suite -lisenssit 3kk:n ajaksi. Mikäli kiinnostuit aiheesta, ota yhteyttä laittamalla sähköpostia myynti@gapps.fi ja jutellaan tarkemmin!

 

Iiro Ikävalko
Head of Sales
Iiro auttaa asiakkaitaan löytämään uusia, pilvenkeveitä työskentelytapoja. Hän rummuttaa jokaisen projektin läpi hyvällä fiiliksellä ja asiakaslähtöisellä otteella.

    Ota yhteyttä