Kirjoittaja
Erkki Kanninen

Google Meetin Enterprise-ominaisuudet poistuvat tänään

01/10/2020   G Suite, Päivitykset

Suomen ja koko maailman siirryttyä poikkeustilaan keväällä, siirtyi monen työt konttorilta kotiin alasta riippumatta. Poikkeuksellista ajan helpottamiseksi Google avasi kevään aikana Google Meet videoneuvotteluratkaisun Enterprise-ominaisuudet kaikille käyttäjille syyskuun loppuun saakka. Kirjoitimme aiheesta keväällä myös blogiimme ohjeiden kera.

Tänään, lokakuun ensimmäisenä päivänä Enterprise-ominaisuudet Googlen ilmoittaman aikataulun mukaan poistuvat, ellei Googlesta ole käytössä Enterprise tai Enterprise Education lisenssitasoa. Ellet tiedä mikä lisenssitaso organisaatiollasi on käytössä, näet tilanteen helposti tästä Googlen tukiartikkelista.

Meetin ominaisuudet jakautuvat eri lisenssitasojen mukaan tästä päivästä eteenpäin seuraavasti:

google meetin ominaisuudet lisenssitasoittain

* G Suite Education asiakkaat pystyvät tallentamaan Meet-puheluita myös jatkossa, mutta tallenteet ovat vain väliaikaisia.
** Tulossa oleva ominaisuus

Osa asiakkaistamme ovat kevään ja syksyn aikana jo siirtyneet G Suite Enterpriseen ja näin varmistaneet muun muassa Meet-omaisuuksien saatavuuden myös jatkossa. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan miten teidän organisaatio voisi hyötyä G Suite Enterprisesta tai Enterprise Educationista Meetin ja muiden uusien ominaisuuksien osalta.

Erkki Kanninen
Business Unit Director

    Ota yhteyttä