Kirjoittaja
Kati Makkonen

Googlen uusi G Suite tuo lisää älyä työelämään

Liiketoimintaympäristön yhteiset nimittäjät tänä päivänä ovat nopeus ja kiire. Vaikka työntekijöillä on käytössään yhä enemmän ja parempaa teknologiaa on ideoiden valjastaminen innovaatioiksi edelleen haasteellista.

Tiedonjakaminen ja viestintä ovat edelleen monissa yrityksissä siiloutunutta. Mitä suuremmasta yrityksestä on kyse, sitä vahvemmin siilot ovat läsnä arjessa.

Mitä jos teknologia ihan aidosti tarjoaisi lupaamaansa helpotusta työelämälle? Eikö teknologian kuuluisi auttaa työntekijöitä keskittymään itse asiaan sen sijaan, että energiaa kulutetaan turhien viestintä- ja yhteistyömuurien raivaamiseen?

Google on jo vuosia sitten tarjonnut ratkaisun näihin yllä esitettyihin kysymyksiin esittelemällä tutuiksi tulleet Google Apps for Work -yhteistyöratkaisut. Maailma on kuitenkin muuttunut ja niinpä myös Google on päivittänyt tarjoomansa vastaamaan vieläkin paremmin tämän päivän yrityshaasteisiin. Uusi työkalupakki kantaa nimeä G Suite ja se korvaa jatkossa Google Apps for Work -nimen.

G Suite tuo lisää älyä työelämään

Uusi G Suite kokoaa yhteen kaikki tutut toimistosovellukset;

* Gmail, kalenteri, Hangouts ja Google+ helpottavat jatkossakin viestintää.
* Drive pitää tiedostot järjestyksessä ja jakamisen yksinkertaisena.
* Docs, Sheets, Forms, Slides ja Sites huolehtivat tuottavasta yhteistyöskentelystä.
* Admin ja Vault -työkalut tekevät sovellusten hallinnan helpoksi.

Tuttujen toimistosovellusten lisäksi G Suite hyödyntää koneoppimista, tuoden aiempaa enemmän älyä toimistosovelluksiin. Esimerkiksi Sheets osaa muodostaa laskukaavan esittämäsi kysymyksen perusteella. Näin työntekijän ei tarvitse enää muistaa kaikkea ulkoa, vaan teknologia todellakin helpottaa arkityötä.

Google haluaa vapauttaa yritykset siiloista, yhdistää työntekijät lokaatiosta riippumatta ja helpottaa jokapäiväistä työntekoa. Kun tieto liikkuu vapaasti työkalujen, sovellusten, työntekijöiden ja tiimien välillä, eivät kullanarvoiset ideat valu hukkaan. Yrityksille vapautuu aikaa ja niiden ketteryys ja vaikuttavuus kasvavat lisäten kilpailukykyä.

Miltä tulevaisuus näyttää yrityksenne kannalta? Voisiko Googlen visio olla myös teidän kilpailukykyä kasvattava voima?

 

Kati Makkonen
Head of Marketing and Communications
Katin vastuulla on viestiä asiakkaille kaikissa viestintäkanavissa sekä suunnitella ja toteuttaa liiketoimintaa tukevia aktiviteetteja yhdessä myynnin kanssa.

    Ota yhteyttä