Kirjoittaja
Kati Makkonen

Hangoutsin videopuheluun mahtuu nyt enemmän osallistujia

17/03/2016   Viikon vinkki

Ilouutiset Googlen suunnalta liittyen Google Appsien päivitettyihin ominaisuuksiin jatkuvat. Eilen illalla Google julkisti, että Hangoutsin videopuhelun osallistujien maksimimäärä on kasvanut 15:sta 25:een.

Hangoutsin videopuhelutoiminto integroituu näppärästi Google kalenterissa oleviin tapahtumiin ja mahdollistaa helpon yhteistyön ihmisten välillä laitejoustavasti ja paikasta riippumatta. Varmistaakseen hyvän käyttäjäkokemuksen säilymisen, videopuhelun aikana näytön alareunassa näkyy 10 kaikkein aktiivisinta keskusteluun osallistujaa.

Hangoutsin videopuheluominaisuus päivittyy kaikille Google Apps -käyttäjille automaattisesti, eikä vaadi mitään erikoistoimenpiteitä. Päivitys on kaikkien saatavilla viimeistään ensi viikon alkupuolella.

Screenshot 2016-03-17 at 5.32.01 PM

Etäpalaverien pitäminen Google Hangoutsilla on näppärä keino tehostaa viestintää ja säästää paljonkin aikaa, joka muuten kuluisi paikasta toiseen siirtymiseen. Googlen laitepuolelta löytyy Chromebox for Meetings -kokonaisuus, joka muuntaa minkä tahansa tilan täydelliseksi videokonferenssi- ja yhteistyötilaksi. Se myös mahdollistaa kristallinkirkkaan äänen ja superterävän videokuvan hyödyntämisen murto-osalla siitä investoinnista, jonka perinteiset konferenssijärjestelmät usein vaativat. Chromebox for Meetings -laitteet saa käyttövalmiiksi alta aikayksikön ilman sen suurempaa säätöä tai asennusurakkaa – ja mikä parasta – tämän laitekokonaisuuden saa nyt vihdoin myös Suomessa meidän kauttamme.

Screenshot 2016-03-17 at 5.20.24 PM

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla tarkemmat speksit Chromebox for Meetings -laitekokonaisuudesta, niin olethan yhteydessä meidän myyntitiimiin (myynti@gapps.fi). Jos olet jo meidän asiakkaamme, niin voit myös laittaa viestiä tai soittaa suoraan asiakkuusvastaavallemme Järveläisen Katjalle (katja@gapps.fi | 050 574 8688).

Kati Makkonen
Head of Marketing and Communications
Katin vastuulla on viestiä asiakkaille kaikissa viestintäkanavissa sekä suunnitella ja toteuttaa liiketoimintaa tukevia aktiviteetteja yhdessä myynnin kanssa.

    Ota yhteyttä