Kirjoittaja
Serina Semi

Harjoittelijan kuulumiset

10/04/2017   Gapps

Kun nyt eletään huhtikuuta, olen ehtinyt olla Gappsin Traineena kolme kuukautta. Työpäivät tuntuvat vain suhahtelevat ohi, kun kiinnostavaa ja vaihtelevaa tekemistä riittää. On oikeastaan hassua ajatella, että kolmessa kuukaudessa on ehtinyt kertyä iso liuta asioita, joista en vielä vuoden alussa tiennyt mitään, mutta jotka ovat minulle tänään yhtä arkipäiväisiä kuin hampaiden harjaaminen.

Edelleen joka päivä oppii hurjasti uutta, mutta parasta juuri tällä hetkellä on omaan työhön muodostuneet selkeät rutiinit. Koska oma perustekeminen alkaa olla hallussa ja perushommat rullaavat taustalla jo melko autopilotilla, aikaa jää koko ajan enemmän oman työn kehittämiselle.

Jäin viime viikolla pohtimaan, että mistä tähänastiset parhaat oppimiskokemukset ovat muodostuneet. Tulin siihen tulokseen, että oman mukavuusalueen ulkopuolelle joutuminen on aina antanut mahdollisuuden uudelle aluevaltaukselle ja samalla sen mukavuusalueen laajentamiselle. Myös oma asiantuntemus on kasvanut hurjasti ja varmuus omaan tekemiseen vahvistunut.

Seuraava aluevaltaus tulee olemaan markkinointipuolella, kun pääsen harjoittelujakson loppupuolella suunnittelemaan markkinointikampanjaa. Mahtavaa, kun harjoittelijan omia kiinnostuksenkohteita kuunnellaan ja niitä annetaan oikeasti toteuttaa! Liian helposti harjoitteluohjelmien kuvaukset jäävät sanahelinäksi, eivätkä työelämän mahdollisuudet lopulta aukea omaa paikkaansa siellä etsivälle.

Tähän asti kaikki on mennyt yli odotusten, ja jos tahti jatkuu samana, voin vain arvailla mitä tulevaisuudessa vielä tapahtuu – täytynee pitää hatusta lujempaa kiinni!

Serina Semi
Serina tuottaa sisältöä Gappsin eri kanaviin. Sisällöt syntyvät yhteistyössä Gappsin timanttisten asiantuntijoiden kanssa, jotta kaikki modernista teknologiasta ja paremmista työskentelytavoista kiinnostuneet voivat oppia aiheesta lisää. Vapaa-ajalla Serina ratkoo ristisanoja ja kuluttaa (liikaa) aikaa somessa.