Kirjoittaja
Janne Taisto

Hubspot ja Google laajentavat kumppanuuttaan

12/04/2018   Google Cloud

Markkinointohjelmistostaan tunnettu HubSpot ja Google laajentavat pitkäaikaista yhteistyötään ja kumppanuuttaan. HubSpot tulee hyödyntämään Google Cloudia kansainvälisen pilvipalvelunsa laajentamisessa. Hubspot -asiakkaiden tietoturvan parantumisen lisäksi yhteistyö tarjoaa yrityksille myös enemmän mahdollisuuksia Google Cloud -tuotteiden integraatioihin ja nopeuttaa HubSpotin kasvua.

HubSpotin valinta Google Cloudista pilvipalveluiden tarjoajana on viimeisin askel HubSpotin ja Googlen kumppanuuden syventämisessä, joka alkoi Googlen sijoituksesta HubSpotiin vuonna 2011. HubSpot on pitkäaikainen G Suite -asiakas  ja myös HubSpotin asiakkaiden keskuudessa G Suite on suosittu ja pidetty työkalupaketti. Hubspotin Google -integraatiot kuten kalenteri, Adwords, Docks ja Drive ovat suosituimpia Hubspotin käyttäjien keskuudessa.

“Google Cloudin valitseminen HubSpotin kansainväliseksi pilvi-infrastruktuurin alustaksi on sijoitus parhaaseen teknologiaan, jonka avulla pystymme pitämään yllä Hubspotin vaativia systeemejä, joista ohjelmisto koostuu”, sanoo Brad Coffey, HubSpotin strategiajohtaja. “Kun otetaan huomioon jo olemassa olevat ja onnistuneet integraatiot AdWordsin ja G Suiten kanssa, on tämä seuraava askel kohti tärkeää strategista kumppanuutta Google Cloudin kanssa. Odotamme innolla työskentelyä entistä enemmän Googlen tiimin kanssa, jotta pystymme entistäkin paremmin täyttämään asiakkaidemme tarpeet.”

HubSpot tulee hyödyntämään Google Cloud Platformin Frankfurtin aluetta tukeakseen paikallista asiakasdataa sekä parantamaan katkoksien ja datan turvaamista tarvittaessa. HubSpot koostuu yli 5000 mikropalvelusta, jotka pitävät sisällään mm. tekoäly- sekä koneoppimisinfrastruktuurit. HubSpotin tuotetiimi päivittää näitä palveluja ja applikaatioita keskimäärin yli 1000 kertaa viikossa, jolla pyritään jatkuvasti kehittämään HubSpotin tuotteiden suorituskykyä sekä asiakaskokemusta. HubSpotin käyttäessä Google Cloud Platformia Euroopassa, mahdollistaa se asiakkaille ympäri maailman päästä hyötymään Google Cloudin nopeudesta, luotettavuudesta sekä turvallisuudesta.

“Googlen globaalin tietoverkon nopeus ja kattavuus sekä vahvat kyvyt yhdistää teknologioita sai meidät valitsemaan Google Cloudin, jonka avulla pystymme skaalautumaan nopeasti kasvavan käyttäjäkuntamme mukana.  Näemme jo nyt uuden Euroopan sijainnin hyötyjä: renderöintiajat ovat viisinkertaiset eurooppalaisille asiakkaillemme”, sanoo Kerry Munz, HubSpotin alustainfrastruktuurin johtava insinööri. “Yksityisyys ja turvallisuus ovat aina olleet tärkeimpiä asioita HubSpotilla. Kuten ilmaisten SSL:n antaminen kaikille asiakkaillemme, on globaalin infrastruktuurin laajentaminen yksi investointi lisää luotettavuuden ja turvallisuuden lisäämiseen asiakkaillemme.”

Janne Taisto
Google Cloud Specialist

    Ota yhteyttä