Kirjoittaja
Pekka Alhonsalo

Kokemukset 3 kuukauden jälkeen Gappsin myyntitiimissä

18/11/2019   Gapps

Olen ollut kolme kuukautta töissä Gappsilla ja alku on ollut huikea: pipeline pullistelee, diilikello soi ja firma kasvaa. Uutta liiketoimintaa syntyy yllättävistä suunnista, liikevaihtoa on tulossa roimasti lisää ja tyytyväiset asiakkaat generoivat lisää hienoja mahdollisuuksia. Välillä pelataan sulkapalloa ja lentopalloa, rentoudutaan Punavuoren Ahvenessa ja tehdään etätöitä Italiassa. Yhtäkkiä olen saanut myös 43 uutta kaveria.

Tiimin tuki on rajatonta. Henkilökohtaiset onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia. Käyn asiakkaiden kanssa keskusteluja, jotka tunnelman puolesta menisivät keskusteluista ystävien kanssa. Toimari taputtaa selkään ja kehuu hyvästä duunista. Hallituksen puheenjohtaja tulee ensimmäisen kuukauden jälkeen kertomaan, että asetin juuri uuden benchmarkin uusille Gappsin tekijöille. Myyntijohtaja kertoo suoraan silmiin katsoen minusta tulleen erittäin tärkeä osa tiimiä ja olevansa erittäin tyytyväinen siihen, että tulin Gappsille töihin. Itseluottamukseni on tasolla, jossa se ei minulla työelämässä ole koskaan aikaisemmin ollut.

Listalta puuttuu paljon asioita, jotka tekevät matkasta koko ajan unohtumattomamman. Jostain syystä Gappsille on rakentunut hämmästyttävä tekemisen meininki ja kulttuuri, jossa yhdistetään rajaton luottamus ja joustavuus ystävälliseen ja osaavaan tiimiin. Kaiken perustana ovat tyytyväiset asiakkaat ja kollegan tukeminen niin töissä kun sen ulkopuolella. Gappsilla puhuttaessa kollegojen vaimoista, miehistä, koirista, mummoista, papoista ja lapsista käytetään heidän oikeita nimiä.

Mielenkiintoinen osa kulttuuria on myös innovaatiotoiminnan tukeminen. Gappsin sisällä omasta tuotekehityksestä syntyy koko ajan uusia tulevaisuuden liiketoiminnan vetureita. Esimerkkinä tästä Gappsista irtautui viime vuonna digitaalisen työympäristön ratkaisu, joka tunnetaan nimellä Happeo. Se toimii tällä hetkellä Amsterdamista taustallaan vahva kansainvälinen rahoitus.

Mielenkiinnolla odotan mitä seuraavat kolme kuukautta tuovat tullessaan – stay tuned! Jos työ Gappsillä alkoi kiinnostamaan, tsekkaa meidän avoimet työpaikat ja laita hakemusta tulemaan.

gappsilaisia palkintokorokkeella

Pekka Alhonsalo
Google Cloud Sales Manager

Lue lisää samanlaisia artikkeleita