Kirjoittaja
Tuomas Hulkkonen

Laajennamme digitaalisten palvelujen kehityksen ja ohjelmistokehityksen tarjontaamme

Gapps saatetaan tuntea parhaiten Google Apps -asiantuntijatalona, mutta me Gappsilla olemme tehneet myös web-pohjaisten palvelujen suunnittelua, kehitystä ja toteutuksia hyvällä menestyksellä jo neljä intensiivistä vuotta. Meidän ohjelmistokehittäjien ja designereiden määrä on nelinkertaistunut tässä ajassa.

Gappsin uusi aluevaltaus tarkoittaa, että meiltä saa jatkossa entistä parempia ja kattavampia digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen liittyviä palveluja.

Onnistuneita toteutuksia on jo useita kymmeniä, isoimpana tietysti Gappsin oma, paremman digitaalisen työskentelyalustan tarjoava sosiaalinen intranet Universe.

Asiakkaiden kasvavat tarpeet, Google Appsien laajentuminen yhä useampaan yritykseen Pohjoismaissa sekä Googlen ekosysteemin tarjoamat huimat mahdollisuudet – kuten Google Cloud Platformin koneoppiminen – ovat ohjanneet meidät päätökseen laajentaa ja kasvattaa digitaalisten palvelujen kehittämisen osaamista ja tarjontaa.

Tämä Gappsin osaamisen laajentaminen tarkoittaa, että meiltä saa jatkossa entistä parempia ja kattavampia digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen liittyviä palveluja. Olemme läsnä ratkaisun tai palvelun koko elinkaaren ajan – aina konseptoinnista, toteutukseen sekä jatkokehitykseen ja ylläpitoon saakka.

Haluamme olla uusien digitaalisten palvelujen kehityksessä aktiivisesti mukana luotettavana ja ketteränä asiantuntijakumppanina. Meillä on vahva osaaminen pilvipohjaisten skaalautuvien sovellusten suunnittelussa ja toteutuksessa.

Keskitymme edelleen vahvasti Googlen ekosysteemin tarjoamiin kustannustehokkaisiin ja skaalautuviin alustaratkaisuihin sekä moderneihin web-teknologioihin. Tulemme tarjoamaan palveluita sekä valmiiden Software-as-a-Service -ratkaisujen että räätälöityjen toteutusten muodossa.

Haluamme olla uusien digitaalisten palvelujen kehityksessä aktiivisesti mukana luotettavana ja ketteränä asiantuntijakumppanina.

Mikäli sinun organisaatiossasi on tarpeita tai ajatuksia digitaalisiin palveluihin tai sovelluksiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä! Istutaan alas, jutellaan tarkemmin teidän tarpeista ja visioista, ja jalostetaan niitä yhdessä pidemmälle.

Tuomas Hulkkonen
Business Unit Director

    Ota yhteyttä