Kirjoittaja
Iiro Ikävalko

Miksi Googlen lisenssit kannattaa päivittää nyt, eikä vasta maaliskuussa?

Päivitys: Kampanjahinnat ovat voimassa 31.3.2021 saakka aikaisemmin ilmoitetun 15.1.2021 sijaan.

Googlen G Suitena tunnetut ohjelmistot muuttuivat lokakuussa Google Workspace-brändin alle. Nimen lisäksi muutoksia tuli myös lisenssien hinnoitteluun ja niiden ominaisuuksiin. Jotta työt rullaavat jatkossa entistäkin monipuolisemmilla tuottavuustyökaluilla ja ilman yllätyksiä laskussa, lisenssipäivitys kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen deadlinea.

Mikä muuttui vai muuttuiko mikään?

Google Workspacessa muuttuu paljonkin, sillä se on merkittävä facelift vanhaan G Suiteen. Google Workspace on paitsi uudistettu brändi myös kokonaan uusi tapa jäsentää Googlen työkalut entistä paremmin integroiduksi kokonaisuudeksi.

Jo aiemmin tänä vuonna Google on investoinut ennätyksellisen paljon tuottavuustyökalujen kehittämiseen ja nopeuttanut erityisesti Google Meetin kehitystä vastaamaan globaalin etätyön, -opiskelun ja -elämän haasteisiin.

Uudistuksen myötä vanhat G Suite -lisenssit muuttuvat uusiksi Google Workspace -lisensseiksi, joiden sisältö ei ole yksi yhteen vanhojen lisenssien kanssa. Jatkossa lisenssejä voi myös miksailla aiempaa joustavammin ja rakentaa niistä yrityksen tarpeita parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Myös lisenssien hinnoittelussa on tapahtunut muutoksia.

Organisaatioille uudet Google Workspace -lisenssit tulevat voimaan heidän nykyisen G Suiten sopimuskauden päättyessä. Kaikki sopimuskaudet, jotka päättyvät 31.3.2021 jälkeen uusiutuvat automaattisesti uusille lisenssimalleille. Tähän saakka on mahdollista saada huomattavia alennuksia uusista Google Workspace -lisensseistä Google-kumppanien, kuten meidän, kautta.

Me tunnemme Google Workspacen uusien lisenssien ominaisuudet ja hinnoitteluperiaatteet kuin omat taskumme. Autamme mielellämme kaikkia G Suitea / Google Workspacea käyttäviä yrityksiä lisenssitasojen päivityksessä. Huolehdimme myös siitä, että asiakkaillamme on tarvittava tieto, kyky ja tarvittaessa myös apuvoimia muutoksen täysimääräiseen hyödyntämiseen. Suomenkielisen asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme Googlen lisenssien tuki- ja ylläpitopalvelut sekä jatkuvaa konsultointiapua – också på svenska and also in english.

Jotta lisenssitasojen päivitys sujuu ilman yllätyksiä, laita viestiä osoitteeseen workspace@gapps.fi.

Iiro Ikävalko
Head of Sales
Iiro auttaa asiakkaitaan löytämään uusia, pilvenkeveitä työskentelytapoja. Hän rummuttaa jokaisen projektin läpi hyvällä fiiliksellä ja asiakaslähtöisellä otteella.