Kirjoittaja
Kasper Pöyry

Strateginen kumppanuus Valotaliven kanssa

Olemme solmineet strategisen yhteistyökumppanuuden työyhteisön älykkäisiin infonäyttöpalveluihin ja datan visualisointiin erikoistuneen Valotaliven kanssa. Valotaliven automaatioon perustuva viestintä-alusta yhdistettynä Googlen teknologiaan mullistaa digitaalisen sisällönhallinnan ja sisäisen viestinnän jakamisen työyhteisöissä.

Päätös kumppanuuden solmimisesta tapahtui luonnollisesti, sillä yrityksemme jakavat saman vision; reaaliaikaisen sekä tärkeän informaation tulee kohdata vastaanottaja mutkattomasti työyhteisössä SaaS-palveluna.

Valotaliven älykkäät infonäytöt ja kehittämämme sosiaalinen intranet Universe, ovat yritysten kilpailukyvyn kannalta tärkeitä työkaluja. Niiden avulla työntekijöillä on aina ajantasaisin tieto käytettävissä, jolloin työn tuottavuus ja päätöksenteko tehostuvat. Hyvin toimivalla sisäisellä viestinnällä voidaan lisäksi kasvattaa työntekijöiden motivaatiota ja sitoutumista yritykseen.

Olemme erittäin innoissamme yhteistyösuhteesta Valotaliven kanssa, jonka myötä digitaalisten viestintäpalvelujen tarjontamme laajentuu ennestään. Älykkäiden infonäyttöjen myötä voimme auttaa asiakkaitamme tavoittamaan työntekijänsä entistä paremmin, jopa ns. blue collar -työntekijät, jotka eivät työskentele tietokoneiden ääressä.

Valotalive tarjoaa uuden sukupolven viestintä-alustan, jonka avulla yritykset voivat tehostaa sisäistä viestintäänsä hyödyntäen infonäyttöjä ja intranetia. Palvelun avulla voidaan hallita sisäistä viestintää yhdestä keskitetystä paikasta kaikkien toimipisteiden infonäytöille sekä automatisoida tietoa useasta eri datalähteestä visuaalisessa muodossa.

Valotaliven CEO Kaijus Asteljoki kommentoi uutta yhteistyökumppanuuttamme seuraavin sanoin; “Työyhteisöjen viestintä elää muutoksen aikaa. Yritysten on kyettävä innovoimaan ja työskentelemään yhdessä tehokkaasti, säilyttääkseen kilpailukykynsä ja pysyäkseen relevanttina asiakkailleen. Olemme ylpeitä kumppanuudestamme Pohjoismaiden kovimman Google Cloud -asiantuntijatalo Gappsin kanssa. Yrityksemme jakavat samanlaisen vision työyhteisöjen viestinnästä ja arvomaailmamme kohtaavat. Yhdessä voimme auttaa asiakasyrityksiämme tarjoamaan työntekijöilleen oikeanlaiset työkalut ja ajantasaisimman tiedon, jotka kasvattavat organisaation tuottavuutta ja työntekijöiden sitoutumista.”

Näissä tunnelmissa on hyvä lähteä rakentamaan syksyä. Ole toki yhteydessä meihin, kun haluat kuulla lisää älykkäistä infonäyttöpalveluistamme.

Kasper Pöyry
Toimitusjohtaja / CEO
Kasper vetää Gappsin liiketoimintaa ja pitää huolen, että Gappsilaiset ja asiakkaat voivat hyvin. Gappsin kasvutarinan rakentaminen ja uudet teknologiat ovat hänen loputtoman kiinnostuksensa kohteita.