Kirjoittaja
Serina Semi

Startti työelämään Gappsilla

13/02/2017   Gapps

Olen Serina Semi ja aloitin tammikuussa Gappsin uutena Business Traineena. Koska valmistuminen kauppakorkeasta häämöttää jo, aloin selaamaan työpaikka- ja harjoitteluilmoituksia jokseenkin ahkeraan viime vuoden lopulla. Huomasin Gappsin Business Trainee -ilmoituksen Facebookissa ja päätin lähettää hakemuksen tavoitteena hankkia vähän lisää haastattelukokemusta. Joulun alla tuli soitto Gappsilta: minut oli valittu harjoittelijaksi myynnin tiimiin!

Tutustuessani tarkemmin yritykseen netissä, ja viimeistään rekrypäivänä Gappsin toimistolla, minulle välittyi todella hyvä kuva yrityksessä vallitsevasta työilmapiiristä. Meno vaikutti sopivan rennolta, mutta kaikesta paistoi läpi positiivinen ja aito tekemisen meininki. Ajattelin, että tällaiseen työporukkaan minäkin haluan kuulua!

Ensimmäisten työviikkojen perusteella voin sanoa, että alustavat havaintoni osuivat oikeaan – Gappsin väki toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi joukkoonsa, ja näiden ihmisten kanssa työskentely on lähtenyt mainiosti käyntiin.

Uuden työpaikan myötä informaatiota tulee kerralla valtava määrä ja osa siitä menee pakostakin ensin ohi. Siksi on niin mukavaa, että minua kannustetaan kysymään ja myös kyseenalaistamaan asioita. Kun työpaikalla ei ole kynnystä kysyä neuvoja ja vinkkejä työkavereilta, on uuden työntekijän paljon helpompi saada kiinni omista tehtävistään, mutta myös sujahtaa osaksi uutta työporukkaa.

Tulevien kuukausien aikana tulen varmasti oppimaan hurjan paljon ja haastamaan itseni siinä samalla. Minun edesottamuksiani Gappsilla pääsee jatkossakin seuraamaan tämän blogin kautta, kun päivitän taas kuulumisiani harjoittelun etenemisestä.

Sillä välin pysyn uteliaana, teen kovasti töitä ja jatkan oppimista!

Serina Semi
Serina tuottaa sisältöä Gappsin kanaviin. Sisällöt syntyvät yhteistyössä Gappsin timanttisten asiantuntijoiden kanssa, jotta kaikki modernista teknologiasta ja paremmista työskentelytavoista kiinnostuneet voivat oppia aiheesta lisää.