Kirjoittaja
Sini Liu

Startup Crawl - Vilinää kasvuyrityksissä

01/11/2016   Gapps, Uusi työ

”Startup Crawl tulee jälleen! Osta lippusi päälafkalta! Nopeat syövät hitaat! Älä missaa elämäsi seikkailua!”

Kuulostavatko oheiset iskulauseet tutuilta sinunkin opiskeluajoilta? Ne mainostavat Startup Crawl -tapahtumaa, jonka tiimoilta toimistollamme vieraili opiskelijoita tutustumassa Gappsin ja Universen liiketoimintaan sekä kuulemassa työllistymismahdollisuuksista startupeissa.

Mikä ihmeen Startup Crawl?

Startup Crawl on Aaltoesin, eli Aalto-yliopiston opiskelijoiden yrittäjyysyhdistyksen, vuotuinen tapahtuma. Illan ideana toimi niin kutsuttu appro, englanniksi pub crawl, mutta perinteisten pubien sijaan vierailtiinkin eri startupeissa. Gappsille osallistuminen on ollut itsestäänselvyys heti tapahtuman alusta saakka, sillä Gappsin perustajaporukka oli mukana polkaisemassa käyntiin Aaltoesin toimintaa.

Miksi Startup Crawl?

Kiinnostus startupeja kohtaan on vain kasvanut vuosien saatossa, ja Startup Crawl tämän mukana. Tänä vuonna noin 40 hengen opiskelijaporukka tuli oppimaan lisää toiminnastamme.

Gappsin puolella tapahtumasta vastasivat HR-päällikkömme Nina sekä Deployment & Support -tiimin uusin vahvistus Sini. Paikalla oli myös liuta muita gappsilaisia vastaamassa innokkaiden opiskelijoiden moninaisiin kysymyksiin.
_20161021_221440

Millaisista aiheista Startup Crawlissa keskusteltiin?

Osallistujat olivat kiinnostuneita kuulemaan startupissa työskentelystä ja siitä, miten toimintatavat eroavat suurista korporaatioista. Esille nousseita teemoja olivat myös työn mobilisoituminen sekä Suomessa kohdatut kielimuurit.

Gappsilla työskentely on joustavaa, niin tuntien, työskentelypaikan kuin työtapojenkin suhteen. Osa työntekijöistämme asuu vakituisesti ulkomailla eikä suomen kielikään ole vaatimuslistalla.

Aiomme olla kansainvälisesti merkittävä tekijä, erityisesti Universen puolella. Gappsilla arvostamme hakijoissa ensisijaisesti kulttuurillista sopivuutta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.

Googlen palvelut kehittyvät jatkuvasti paremmin asiakkaita palveleviksi ja uusia ominaisuuksia tulee lisää tasaiseen tahtiin. Näin ollen myös työntekijöiden tulee oppia nopeasti uutta ja pysyä kehityksessä mukana. Lassen blogikirjoitus “Millainen startup on työpaikkana” tiivistääkin hyvin yrityksemme toimintatapoja ja työskentelymalleja.

Erilainen perjantai-ilta toimistolla toi virkistävää vaihtelua työviikkoon, mutta ennen kaikkea oli ilo tutustua uusiin tulevaisuuden tekijöihin! Arvostamme myös suuresti Aaltoes-yhteisön konkreettista työpanosta tuoda opiskelijat ja startup-yrittäjyys lähemmäs toisiaan.

DSC_0390

Kiinnostuitko?

Käy kurkkaamassa avoimet työpaikkamme osoitteissa Gapps ja Universe ja seuraa meininkiämme Facebookissa ja Instagramissa. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksesi suoraan osoitteeseen rekrytointi@gapps.fi. Pysymme kuulolla!

Sini Liu
Change Consultant

Lue lisää samanlaisia artikkeleita

    Ota yhteyttä