Kirjoittaja
Emma Sulkanen

Striimaa tapahtumasi Hangouts Meetissä - lähes rajaton määrä katsojia mukaan

21/09/2018   G Suite

Hangouts Meet -tapahtuman voi striimata

Hangouts Meetin kautta kokouksiin, koulutuksiin ja tiedotustilaisuuksiin pystyy kutsumaan vain rajatun määrän osallistujia. Tämä on hiertänyt erityisesti isompia yrityksiä, kun kaikkia asianosaisia ei saada mukaan tapahtumiin.

Hangouts Meetiin on nyt tullut uusi striimaus-ominaisuus, jonka myötä tapahtumia voi seurata jopa 100 000 yrityksen työntekijää. Kun Meet-tapahtuma striimataan, saadaan kaikki yrityksen työntekijät mukaan tärkeisiin tilaisuuksiin yrityksen koosta riippumatta.

Näin luot striimatun tapahtuman

Kalenterikutsua tehdessä lisää kutsuun “live streaming”. Kutsutut saavat linkin, jonka kautta he pääsevät seuraamaan striimiä haluamallaan välineellä. Tapahtuman aikana striimaus voidaan aloittaa ja lopettaa tarpeen mukaan.

Striimauksen lisäksi tapahtumaan voidaan kutsua osallistujia myös perinteiseen tapaan. Tämä mahdollistaa esimerkiksi kokouksen jatkamisen pienemmällä joukolla isommalle porukalle suunnatun tilaisuuden päätteeksi.

Striimaus on mahdollista Enterprise-tason käyttäjille. Striimaus-asetuksia kontrolloidaan hallintapaneelista kohdasta Organisaatioyksikkö > Sovellukset > G Suite > Google Hangouts.

Tarkemmat ohjeet striimatun tapahtuman järjestämiseksi löydät täältä:
https://support.google.com/meet/answer/9055488

hangouts life striimaus
Kuva: Google
Emma Sulkanen
Change Manager