Kirjoittaja
Kasper Pöyry

Täsmälääke PK-yrityksen innovaatioanemiaan

Monelle startupille ja PK-yritykselle on saattanut tulla tutuksi pitkät illat erilaisten apurahahakemusten parissa, joilla on haettu uutta tehoa ja suuntaa omalle liiketoiminnalle.

Tekes tarjoaa nyt oman täsmälääkkeensä tähän yritysten innovaatioanemiaan ja “näin meillä on aina tehty” -toimintatapatulppaan. Kyseessä on mediassakin huomioarvoa saanut Innovaatioseteli, joka kannustaa yrityksiä terästämään omaa innovaatiotyöskentelyään riskittömästi. Kokeilu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hankkia 5000 euron arvosta alan parhaiden asiantuntijoiden apua Tekesin piikkiin.

vesa

Gapps mukana Tekesin innovaatiotalkoissa

Gapps on viime aikoina vahvistanut asemiaan täyden palvelun Google Cloud -talona ja antanut väkeviä näyttöjä niin Universe-intranetin julkistamisen kuin ohjelmisto- ja palvelukehityksen laajentamisen kautta. Kaikkeen tähän liittyy olennaisesti suomalaisten yritysten halu lähteä luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä modernisoimaan omia työtapojaan kohti kansainvälistä huipputasoa. Tästä syystä mekin olemme ilmoittautuneet mukaan Tekesin innovaatiosetelin palveluntarjoajaksi, jotta yhä useammalla yrityksellä olisi mahdollisuus pysähtyä hetkeksi yhdessä miettimään, mitä voisimme tehdä paremmin.

Eli mikäli nyt tuntuu siltä, että jonkin sisäisen prosessin puuttuminen syö työntekijöiden aikaa useita tunteja viikossa, tai firman strategiapäivillä vuosien ajan hahmoteltu mullistava uusi palvelu ei ole koskaan päässyt edes kunnolla suunnittelupöydälle asti, niin lopultakin näiden uudistusten aika on koittanut! Lopputuloksena voi olla jo alle viikossa useampi tunti lisää tehokasta työaikaa tai täysin uusi digitaalinen palvelukonsepti aina konkreettista prototyyppiä myöten.

Pistä siis ihmeessä viestiä (LinkedIn / kasper.poyry@gapps.fi) tai soita 050 363 1987, niin katsotaan yhdessä miten innovaatioseteli voidaan teillä parhaiten hyödyntää ja laitetaan pyörät pyörimään.

Kasper Pöyry
Toimitusjohtaja / CEO
Kasper vetää Gappsin liiketoimintaa ja pitää huolen, että Gappsilaiset ja asiakkaat voivat hyvin. Gappsin kasvutarinan rakentaminen ja uudet teknologiat ovat hänen loputtoman kiinnostuksensa kohteita.

    Ota yhteyttä