Kirjoittaja
Katja Järveläinen

Viikon vinkki: Google Kalenteri

Oletko mennyt poistamaan kalenteritapahtuman ja toivotkin jälkeenpäin, että voisit peruuttaa tekosi? Kerron sinulle tässä viikon vinkissä, kuinka poistetut kalenteritapahtumat voi helposti palauttaa. Lisäksi pääkäyttäjän näkökulmasta vinkkaan Google Kalenterin yksityiskohtaisemmasta käyttöraportista.

Poistetun tapahtuman palauttaminen

Vie hiiren kursori oman kalenterisi kohdalle. Nimikentän oikealle reunalle ilmestyy pieni nuoli alaspäin, josta klikkaamalla aukeaa laajempi valikko. Valitse ”Näytä roskakori” ja pääset tarkastelemaan kaikkia 30 päivän sisällä poistettuja tapahtumia. Samasta paikasta voit myös palauttaa haluamasi tapahtumat.

Näyttökuva 2017-04-07 kello 20.07.09

Näyttökuva 2017-04-07 kello 20.07.41

 

Google Kalenterin käyttöraportit

Pääkäyttäjät pääsevät Google-hallintapaneelin (admin.google.com) kautta näkemään laajempia raportteja G Suite -sovelluksista, mukaan lukien Google Kalenterista. Kalenterin käyttöraportit osoittautuvat erityisen käteviksi, kun pitää lähteä selvittämään mitä muutoksia tietylle kalenterille tai tapahtumalle on tehty. Suodattimien avulla voi rajata haun tiettyihin toimintoihin ja käyttäjätileihin. Pääkäyttäjä voi esimerkiksi tarkistaa kaikki poistetut tapahtumat tietyn ajanjakson sisällä.

Apr 10 2017 9-28 AM - Edited - Edited (1)

Tukitiimimme auttaa asiakkaitamme kaikissa Google Kalenteriin liittyvissä kysymyksissä, joten älä epäröi olla yhteydessä!

Katja Järveläinen
Head of Customer Success
Katja tukee asiakkaidemme menestystä ketterässä pilviympäristössä ja ohjaa heitä kohti uuden työn mallia, jossa moderni teknologia palvelee käyttäjien ja liiketoiminnan tarpeita.

Ota yhteyttä