Kirjoittaja
Katja Järveläinen

Viikon vinkki: Slides-presiksen jako suoraan esitystilassa

08/05/2017   Viikon vinkki

Tällä kertaa viikon vinkkiä tarjoillaan napakan kahden minuutin videon muodossa. Klikkaa siis alta ja ota vinkki talteen, kuinka Slides-esityksiä voi jakaa linkillä suoraan esitystilassa (Present mode).

 

Ja ei muuta kuin upeita Google Slides -esityksiä rakentamaan.

Tiesitkö muuten, että Drivessa on nykyään erittäin helppoa hyödyntää organisaation olemassa olevia esitys- ja asiakirjapohjia?

Voit luoda tekstitiedostoja, laskentataulukoita ja esityksiä suoraan organisaationne omasta asiakirjapohjagalleriasta. Tällä tavoin vältytään vanhojen tiedostojen jatkuvalta kopioinnilta ja muokkaamiselta, ja varmistetaan, että työntekijöillä on käytössä viimeisimmät pohjat, jotka varmasti noudattavat organisaation yleistä graafista ilmettä ja sisältävät ajankohtaisimman tiedon. Sisällön lisäksi asiakirjapohjien käyttö myös säästää merkittävästi työntekijöiden aikaa.

Näyttökuva 2017-05-05 kello 13.45.19

Mikäli teillä ei vielä ole huolellisesti viimeisteltyjä Google-asiakirjapohjia käytössänne, niin jätä meille yhteydenottopyyntö. Olemme toteuttaneet jo useammille asiakkaillemme työpajoja, joissa yhdessä meidän asiantuntijan kanssa organisaatiolle rakennetaan Slides, Docs tai Sheets -pohjat.

Katja Järveläinen
Head of Customer Success
Katja tukee asiakkaidemme menestystä ketterässä pilviympäristössä ja ohjaa heitä kohti uuden työn mallia, jossa moderni teknologia palvelee käyttäjien ja liiketoiminnan tarpeita.

    Ota yhteyttä