Kirjoittaja
Sini Liu

Yrityksen Android-laitteiden hallinta on nyt entistä helpompaa

G Suiten hallintapaneelissa on pystynyt jo vuoden ajan hallinnoimaan yrityksen Android-laitteita keskitetysti. Tässä blogipostauksessa esittelemme viimeisimmät uudistukset, jotka helpottavat entisestään laitehallintatoimia ja ovat saatavissa G Suite Business -asiakkaille.

G Suite Business -lisenssimalli tunnettiin aikaisemmin Google Apps Unlimited-nimellä ja siihen on tulossa lähiaikoina muitakin erittäin mielenkiintoisia päivityksiä, kuten Team Drive ja ominaisuuksiltaan laajempi Hangouts.

Keskitetty laitehallinta

Ensimmäinen uudistus on usean Android-laitteen samanaikainen tuonti Hallintapaneeliin. Laitteille voi määritellä oman laitetyyppi-tagin, jolla integrointi yrityksen sisäisen seurannan ja laskutuksen kanssa sujuu jouhevammin. Myös yrityksen omat asetukset, kuten tietyt tietoturvakäytänteet voi pakottaa laitteeseen, ennen kuin loppukäyttäjä saa sen käyttöönsä.

G Suite

Paranneltu filtteröinti

Hallintapaneelissa on myös paranneltu filtteröinnin ominaisuuksia Laitehallinta-välilehdellä. Laitteita voi nykyään filtteröidä laitteen omistajuuden ja toimintojen, kuten laitetyhjennyksen ja -eston, mukaan.

G Suite

 

Laajempi loki

Viimeisenä uudistuksena kaikki pääkäyttäjän tekemät muutokset tallentuvat lokiin kohtaan “Admin Audit”, kun taas loppukäyttäjän aktiviteetit löytyvät “Mobile Auditista”. Pääkäyttäjänä voit myös tilata kuukausittaisen raportin laitteista, joita ei ole käytetty viimeiseen 30 päivään.

G Suite

Aikataulu

Uudistukset julkistettiin viime viikolla, ja ne tulevat asteittain kaikille G Suite Business -asiakkaille automaattisesti. G Suite Business -malliin on tulossa paljon muitakin mielenkiintoisia lisäominaisuuksia.

Googlella on loppuvuoden ajan käynnissä erikoiskampanja alle 100 hengen yrityksille.

Mikäli haluat kuulla lisää G Suite Business -asiakkuudesta, ole rohkeasti yhteydessä!

Sini Liu
Change Consultant

    Ota yhteyttä