G Suite on nyt Google Workspace – Toimi nopeasti

Google Workspace tuo muutoksia lisenssitasoihin, ja päätöksiä on tehtävä viimeistään 31.3. mennessä. Käy kanssamme läpi mitä muutos tarkoittaa, jotta voitte tehdä parhaat päätökset ja saada merkittäviä alennuksia Googlen listahinnoista.

Haluan tietää, mitä meidän kannattaisi tehdä

Tervetuloa Google Workspace!

Aiemmin G Suitena tunnetut Googlen tuottavuustyökalut tunnetaan nyt nimellä Google Workspace. Uudistus tuo mukanaan muutoksia lisenssitasoihin, niiden hinnoitteluun ja ominaisuuksiin.

Kaikki nykyiset G Suite -asiakkaat siirretään automaattisesti uusiin Google Workspace -lisensseihin 31.3.2021 jälkeen. Nykyisten Google-asiakkaiden on syytä tarkistaa ja mahdollisesti valita uudet lisenssitasot, jotta saa jatkossakin tarvittavat ominaisuudet fiksuimmalla hinnalla.

Me Gappsilla voimme räätälöidä teille parhaan kokonaisuuden ja neuvotella merkittäviä alennuksia Googlen listahinnoista. Kampanjahinnat ovat voimassa 31.3.2021 saakka.

 

google cloud premier parter logo

 

Mikä on muuttunut ja mitä täytyy tehdä?

Mikä on muuttunut?

Uudet Google Workspace -lisenssit ovat erilaisia hinnoittelultaan ja ominaisuuksiltaan verrattuna vanhoihin G Suite -lisensseihin. Lisäksi Google Workspace -lisenssejä on useampaa eri tasoa ja niitä voidaan yhdistellä aikaisempaa joustavammin.

31.3.2021 jälkeen kaikkien nykyisten G Suite -asiakkaiden lisenssit muutetaan automaattisesti Google Workspace -lisensseiksi. Automaattinen lisenssitason päivitys  ei välttämättä ole yrityksenne kannalta fiksuin ratkaisu.

Miksi täytyy toimia nyt?

Nykyisten Google-asiakkaiden on syytä tarkistaa ja mahdollisesti valita uudet lisenssitasot, jotta voidaan turvata tarvittavat ominaisuudet jatkossakin. Gapps auttaa parhaan kokonaisuuden räätälöimisessä.

Mahdollisten lisenssikustannuksien nousu voidaan torpata Gappsin ja kampanjahintojen avulla, jotka ovat voimassa 31.3.2021 saakka. Ainoastaan Google-kumppanien kautta voi saada merkittäviä alennuksia Googlen ilmoittamista listahinnoista.

Mitä tapahtuu, jos ei tee mitään?

31.3.2021 jälkeen kaikkien nykyisten G Suite -asiakkaiden lisenssit muutetaan automaattisesti Google Workspace -lisensseiksi.

Vanhat G Suite -lisenssit muuttuvat uusiksi Google Workspace -lisensseiksi, joita ovat pk-yrityksille suunnatut Business Starter, Business Standard ja Business Plus sekä suuremmille yrityksille suunnatut Enterprise Frontline, Essentials, Enterprise Standard ja Enterprise Plus. Business Starter korvaa entisen Basic-tason ja Enterprise-tason lisenssit siirtyvät korkeimman tason Enterprise Plus -lisensseiksi.

Automaattinen lisenssitason päivitys  ei välttämättä ole yrityksenne kannalta fiksuin ratkaisu, vaan nykyisten Google-asiakkaiden on syytä tarkistaa ja valita itse uudet lisenssitasot.

Miksi muut ovat keskustelleet Gappsin kanssa?

Varmistaakseen, että nykyisin käytetyt ominaisuudet säilyvät varmasti jatkossakin ilman yllättäviä lisäkustannuksia.

Gapps auttaa ymmärtämään, mikä lisenssitasoissa muuttuu ja miten muutos vaikuttaa omassa organisaatiossa.

Päivittääkseen lisenssit edullisesti kampanjahinnoin korkeammalle tasolle ja saadakseen käyttöön uusia ominaisuuksia.

Erityisesti näiden ominaisuuksien takia asiakkaat ovat halunneet korottaa lisenssitasoaan:

1. Shared Drives

2. Meet-tallennus

3. Datan sitominen EU-alueelle

Saadakseen kotimaisen kumppanin Google-ympäristön hallintaan ja kehitykseen.

Gapps tarjoaa suomenkielisen tukipalvelun, joka voidaan tarjota kaikille yrityksen työntekijöille tai ainoastaan pääkäyttäjille.

Haluatko selvittää millä tavoin muutos vaikuttaa nykyiseen sopimukseenne ja yritykseenne? Varaa ilmainen kartoitus.

Jätä yhteystietosi niin varaamme sinulle nopeasti maksuttoman konsultointisession asiantuntijamme kanssa. Saat tietoa Google Workspacen vaikutuksista teidän kustannuksiin ja käytössä oleviin ominaisuuksiin  sekä konkreettisen ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä.

Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi

Anna-Liisa Merisaari

Iiro Ikävalko

Miikka Myllymäki

Pekka Alhonsalo

    Ota yhteyttä

    Lue aiheesta lisää