G Suite on nyt Google Workspace – Selvitä nopeasti mitä muutos tarkoittaa työyhteisöllesi

Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä päätöksiä on tehtävä. Google Workspace tuo muutoksia lisenssitasoihin. Käy kanssamme läpi mitä muutos tarkoittaa, jotta voitte tehdä juuri teille fiksuimmat päätökset.

Tehdään ilmainen kartoitus

Tervetuloa Google Workspace!

Aiemmin G Suitena tunnetut Googlen tuottavuustyökalut tunnetaan nyt nimellä Google Workspace. Uudistus tuo mukanaan muutoksia lisenssitasoihin, niiden hinnoitteluun ja ominaisuuksiin.

Kaikki nykyiset G Suite -asiakkaat siirretään automaattisesti uusiin Google Workspace -lisensseihin 15.1.2021 jälkeen. Nykyisten Google-asiakkaiden on syytä tarkistaa ja mahdollisesti valita uudet lisenssitasot, jotta saa jatkossakin tarvittavat ominaisuudet fiksuimmalla hinnalla.

Me Gappsilla voimme räätälöidä teille parhaan kokonaisuuden ja neuvotella merkittäviä alennuksia Googlen listahinnoista. Kampanjahinnat ovat voimassa 31.12.2020 saakka.

 

google cloud premier parter logo

 

Mikä on muuttunut ja mitä täytyy tehdä?

Mikä on muuttunut?

Uudet Google Workspace -lisenssit ovat erilaisia hinnoittelultaan ja ominaisuuksiltaan verrattuna vanhoihin G Suite -lisensseihin. Lisäksi Google Workspace -lisenssejä on useampaa eri tasoa ja niitä voidaan yhdistellä aikaisempaa joustavammin.

15.1.2021 jälkeen kaikkien nykyisten G Suite -asiakkaiden lisenssit muutetaan automaattisesti Google Workspace -lisensseiksi. Automaattinen lisenssitason päivitys  ei välttämättä ole yrityksenne kannalta fiksuin ratkaisu.

Miksi täytyy toimia nyt?

Nykyisten Google-asiakkaiden on syytä tarkistaa ja mahdollisesti valita uudet lisenssitasot, jotta voidaan turvata tarvittavat ominaisuudet jatkossakin. Gapps auttaa parhaan kokonaisuuden räätälöimisessä.

Mahdollisten lisenssikustannuksien nousu voidaan torpata Gappsin ja kampanjahintojen avulla, jotka ovat voimassa 31.12.2020 saakka. Ainoastaan Google-kumppanien kautta voi saada merkittäviä alennuksia Googlen ilmoittamista listahinnoista.

Mitä tapahtuu, jos ei tee mitään?

15.1.2021 jälkeen kaikkien nykyisten G Suite -asiakkaiden lisenssit muutetaan automaattisesti Google Workspace -lisensseiksi.

Vanhat G Suite -lisenssit muuttuvat uusiksi Google Workspace -lisensseiksi, joita ovat PK-yrityksille suunnatut Business Starter, Business Standard ja Business Plus sekä suuremmille yrityksille suunnatut Enterprise Frontline, Essentials, Enterprise Standard ja Enterprise Plus. Business Starter korvaa entisen Basic-tason ja Enterprise-tason lisenssit siirtyvät korkeimman tason Enterprise Plus -lisensseiksi.

Automaattinen lisenssitason päivitys  ei välttämättä ole yrityksenne kannalta fiksuin ratkaisu, vaan nykyisten Google-asiakkaiden on syytä tarkistaa ja valita itse uudet lisenssitasot.

Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi

Iiro Ikävalko

Miikka Myllymäki

Pekka Alhonsalo

Haluatko selvittää millä tavoin muutos vaikuttaa nykyiseen sopimukseenne ja työyhteisöönne? Varaa ilmainen kartoitus.

Jätä yhteystietosi niin varaamme sinulle nopeasti maksuttoman konsultointisession asiantuntijamme kanssa. Saat tietoa Google Workspacen vaikutuksista teidän kustannuksiin ja käytössä oleviin ominaisuuksiin  sekä konkreettisen ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä.

    Ota yhteyttä

    Lue aiheesta lisää