G Suite - Modernit toimistosovellukset

Yhdessä paketissa kaikki, mitä tarvitset viemään yrityksesi tuottavuuden uudelle tasolle. Tarjoamme G Suiteen suomenkielistä tukipalvelua.

Varaa maksuton Google G Suite -kehitysanalyysi

Meiltä saat G Suiten yrityksenne käyttöön ja tukea jatkuvassa kehityksessä

 

G Suiten avulla saat käyttöösi Gmail-yrityssähköpostin, videoneuvottelutoiminnot, pikaviestiohjelman, pilvitallennustilaa ja tiedostojen jakamisominaisuuden – kaikki työkalut, joita tiimisi tarvitsee työskennelläkseen yhdessä ja tehokkaammin fyysisestä sijainnista tai laitteesta riippumatta. Autamme yrityksiä ja järjestöjä G Suiten lisenssien lisäksi tarjoamalla jatkuvia tukipalveluita, muutosjohtamista, konsultointia ja koulutuksia. Gapps on Google Cloudin Premier-tason partner, meillä on 10 vuoden kokemus G Suiten palveluista ja olemme auttaneet jo yli 900 yritystä älykkäämpiin työtapoihin Googlen pilvipalveluiden avulla.

G Suite tekee yhdessä työskentelystä helpompaa

Yhteydenpitoa ja läsnäoloa helposti

Sähköpostin, chatin ja videoneuvottelun avulla pysyt aina ajantasalla. Työskenteletpä mistäpäin maailmaa tahansa, pilvipalvelut ovat aina käytettävissäsi.

Google Yhteydenpito

 

Reaaliaikaista tiimityöskentelyä

Dokumenttien, taulukoiden ja esitysten tekeminen onnistuu yhdessä kollegojen kanssa. Voitte työstää samoja tiedostoja yhtä aikaa, mikä nopeuttaa työntekoa.

Google Apps

 

Tiedostojen hallinta ja löydettävyys

Tiedostosi pysyvät tallessa yhdessä paikassa ja voit helposti hallita kenelle jaat käyttöoikeuksia. Haun avulla löydät etsimäsi tiedostot myös myöhemmin.

Google Cloud Tallennustyökalut

 

Käyttäjäystävällinen hallintapaneeli

Pääkäyttäjä hallitsee yrityksen Google-ympäristöä ja luo uusia tilejä käden käänteessä. Loppukäyttäjät saavat kaikki työkalut käyttöönsä yhdellä kirjautumisella.

Google Cloud Hallintatoiminnot

Voimme luottaa siihen, että Gapps viestii meille kaikki tärkeimmät Googlea koskevat uutiset, joista voimme sitten itse valita meille sopivimmat kehityskohteet.

- Jyrki Jaatinen, ICT-päällikkö, Pouttu

Miksi G Suiten lisenssien hallinta kannattaa keskittää Gappsille?

 • Uusien ominaisuuksien hallittu käyttö, minkä avulla leikataan kustannuksia muista päällekkäisistä palveluista ja ollaan tietoisia juuri itselle olennaisista muutoksista
 • G Suiten kulujen minimointi: hallinta keskitetty eli pidetään huolta lisenssien oikeasta määrästä ja ajantasaisuudesta
 • Tuodaan esiin tehokkaampia tapoja hyödyntää sovelluksia ja ymmärretään niiden täysi potentiaali
 • Tukipalveluiden avulla vähennetään oman teknisen tuen työmäärää
 • Pidetään huolta että tietoturva-asetukset ovat oikein ja ajantasalla
 • Laskutus korvaa kiinnitetyt luottokortit
 • Tarjoamme lisenssit samaan hintaan mitä Google. Sen lisäksi voimme tarjota lisensseihin myös ajankohtaisia tarjouksia, joita on saatavilla vain Googlen partnereiden kautta

Ladattavat materiaalit

Raportti G Suiten vaikutuksista yrityksissä

Forresterin tekemässä tutkimuksessa kahdeksan yritystä kertovat miksi he valitsivat G Suiten ja minkälaisia konkreettisia hyötyjä ja tuloksia saatiin aikaan.

Lataa raportti

Raportti tulevaisuuden työstä

Raportissa käsitellään työn muutosta ja mitä yritysten täytyy tehdä ollakseen muutoksen etujoukoissa. Nyt vaaditaan rohkeutta tehdä valintoja.

Lataa raportti

Asiakkaanamme saat käyttöösi laadukkaan tukipalvelun G Suiten sovelluksiin

Tukemme palvelee suomen-ja englanninkielellä, sekä verkossa että puhelimitse.

Tukipalveluihin kuuluu:

 • Kaikki sovellukset ja palvelut liittyen G Suite -ympäristöön
  • Erityisesti Drive, hallintapaneeli sekä käytön raportointi
  • Käyttäjähallinta (uudet tilit, poistot, muutokset sovitun prosessin mukaan)
  • Ongelmatilanteet
  • Käyttöoikeusmuutokset
  • Ryhmien hallinta
  • Kaikki muut hallintapaneelista tehtävät muutokset
 • Googlen Enterprise-tuen käyttäminen
 • Chrome-selain ja vianmääritys

Työnteko ei ole enää aikaan tai paikkaan sidottua. Autamme yrityksenne mobiilin työnteon maailmaan.

Tiedätkö, kuinka liiketoimintanne hyötyisi Googlen toimistosovelluksista? Asiakkaamme ovat kokeneet esimerkiksi selkeää säästöä työajassa ja kehitystä työtavoissa. Avullamme organisaationne pääsee siirtymään Googlen pilveen ja tehokkaamman työskentelyn maailmaan.

G Suiten tietoturva

Google on noudattanut G Suiten suunnittelussa erittäin tiukkoja tietosuoja- ja tietoturvastandardeja, jotka perustuvat alan parhaisiin käytäntöihin. Se tarjoaa vahvoja sopimusperusteisia sitoumuksia, jotka koskevat datan omistajuutta ja käyttöä, tietoturvaa, avoimuutta ja vastuullisuutta, sekä vaatimustenmukaisuus- ja raportointivaatimusten täyttämiseen vaaditut työkalut. Voit lukea G Suiten turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta koskevan white paper ‑asiakirjan tästä linkistä. Voit myös ottaa suoraan meihin yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää Googlen pilvipalveluiden tietoturvasta.

Lue asiakkaidemme kokemuksista:

Ota yhteyttä