G Suite - Modernit toimistosovellukset

Yhdessä paketissa kaikki, mitä tarvitset viemään yrityksesi tuottavuuden uudelle tasolle. Projekti- ja muutosjohtamisella tuemme sinua ja varmistamme, että tavoitteet saavutetaan. Tarjoamme myös suomenkielistä tukipalvelua.

Varaa maksuton Google G Suite -kehitysanalyysi

Yhteydenpitoa ja läsnäoloa helposti

Sähköpostin, chatin ja videoneuvottelun avulla pysyt aina ajantasalla. Työskenteletpä mistäpäin maailmaa tahansa, pilvipalvelut ovat aina käytettävissäsi.

Google Yhteydenpito

 

Reaaliaikaista tiimityöskentelyä

Dokumenttien, taulukoiden ja esitysten tekeminen onnistuu yhdessä kollegojen kanssa. Voitte työstää samoja tiedostoja yhtä aikaa, mikä nopeuttaa työntekoa.

Google Apps

G Suite tekee yhdessä työskentelystä helpompaa

Tiedostojen hallinta ja löydettävyys

Tiedostosi pysyvät tallessa yhdessä paikassa ja voit helposti hallita kenelle jaat käyttöoikeuksia. Haun avulla löydät etsimäsi tiedostot myös myöhemmin.

Google Cloud Tallennustyökalut

 

Käyttäjäystävällinen hallintapaneeli

Pääkäyttäjä hallitsee yrityksen Google-ympäristöä ja luo uusia tilejä käden käänteessä. Loppukäyttäjät saavat kaikki työkalut käyttöönsä yhdellä kirjautumisella.

Google Cloud Hallintatoiminnot

Muutaman kuukauden Microsoft-työkalujen kokeilun jälkeen henkilöstö pyysi paluuta Googlen työkaluihin. Kaikki olivat innoissaan siitä, että päästäisiin taas oikeasti hommiin.

- Jyrki Jaatinen, ICT-päällikkö, Pouttu

Ladattavat materiaalit

Raportti G Suiten vaikutuksista yrityksissä

Forresterin tekemässä tutkimuksessa kahdeksan yritystä kertovat miksi he valitsivat G Suiten ja minkälaisia konkreettisia hyötyjä ja tuloksia saatiin aikaan.

Lataa raportti

Raportti tulevaisuuden työstä

Raportissa käsitellään työn muutosta ja mitä yritysten täytyy tehdä ollakseen muutoksen etujoukoissa. Nyt vaaditaan rohkeutta tehdä valintoja.

Lataa raportti

Työnteko ei ole enää aikaan tai paikkaan sidottua. Autamme yrityksenne mobiilin työnteon maailmaan.

Tiedätkö, kuinka liiketoimintanne hyötyisi Googlen toimistosovelluksista? Asiakkaamme ovat kokeneet esimerkiksi selkeää säästöä työajassa ja kehitystä työtavoissa. Avullamme organisaationne pääsee siirtymään Googlen pilveen ja tehokkaamman työskentelyn maailmaan.

Lue asiakkaidemme tarinoita

Ota yhteyttä