Googlen hallintapaneeli – keskitetty IT-hallinta mukanasi

Googlen hallintapaneeli on yrityksesi pääkäyttäjän työkalu. Sen avulla saat hallinnoitua käyttäjätunnuksia, ryhmäsalasanoja tai tietoturva-asetuksia vaikka mobiililaitteellasi. Käytössäsi on myös ympärivuorokautinen tuki suoraan Googlelta.

Pikainen apu käyttäjien ongelmiin

Googlen hallintapaneelin avulla voit hallinnoida yrityksesi Googlen sovelluksia helposti ja nopeasti. Voit ratkaista käyttäjien ongelmia lennossa tai hallinnoida turva-asetuksia ja siten varmistaa, että tietonne ovat aina turvassa.

Mobiililaitteiden hallinta heti käsillä

Varjo-it:n aikakautena yrityksen työntekijöiden omien mobiililaitteiden hallinta on turvallisuuden kannalta avainasemassa. Googlen hallintapaneelilla voit pakottaa käyttäjien laitteisiin turva-asetuksia, sulkea laitteita katoamistapauksissa ja tarjota arvokasta mobiilitukea.

Seuranta kertoo, missä yrityksessäsi mennään

Hallintapaneeli tarjoaa G Suite -työkalujen käyttötilastoja ja ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta välittömästi. Sen raporteilla saat automaattiseti listan muutoksista ja voit säänöllisesti analysoida käyttötapoja. Hallintapaneeliin löytyy myös kolmansien osapuolien lisäohjelmia asikas-, projekti- tai vaatimustenhallintaan.

    Ota yhteyttä