Drivessa tiedostosi ovat järjestyksessä, löydettävissä ja helposti jaettavissa

Google Drive – Reaaliaikaista tiedostojenhallintaa pilvessä

Tehosta työn tuottavuutta Google Driven avulla. Drive mahdollistaa tiedostojen muokkaamiseen tiimin kanssa reaaliajassa. Sano hyvästit iänikuisisille sähköpostiketjuille liitetiedostoversioineen ja tallenna tiedostot suoraan Googlen pilveen, missä ne ovat koko tiimin saatavilla. Drivella työskentely on tehokasta ja turvallista myös mobiililaitteilla.

Helppoa ja nopeaa yhteistyöskentelyä

Driven avulla voit työstää yhteisiä dokumentteja reaaliajassa ilman liitetiedostoina kulkevia versioita. Drive tallentaa dokumenttisi koko versiohistorian, joten voit palata aikaisempaan versioon aina halutessasi. Voit myös jakaa tiedoston kollegalle, projektiryhmälle tai vaikka asiakkaalle napin painalluksella, jolloin he puolestaan voivat katsoa, kommentoida tai muokata sitä kanssasi.

Kaikki tiedostot keskitetyssä paikassa

Voit luottaa, että kaikki yrityksesi sähköiset dokumentit ovat keskitetysti turvassa vahingoilta, kuten varkauksilta tai laitevioilta. Google Drive synkronoi haluamasi tiedostot tietokoneellesi, jolloin tekemäsi muutokset päivittyvät aina välittömästi sekä paikallisesti että pilveen. Drivella voit myös työstää suoraan yli 40 suosittua tiedostomuotoa, esimerkiksi, Microsoft Office -asiakirjoja ja PDF -tiedostoja.

Runsaasti tietoturvallista tallennustilaa

Drive pitää sisällään 30 Gt tilaa, jota voit kasvattaa aina tarpeesi mukaan. Tehokäyttäjän Drive -paketilla saat puolestaan käyttöösi rajattoman tallennustilan. Kaikki tiedot ovat salattuina Googlen huippuunsa viritetyn tietoturvan suojassa ja käsilläsi missä tahansa tahansa – olit sitten tietokoneella tai mobiililaitteella.

    Ota yhteyttä