Pikaviestit ovat tehokas tapa viestiä sisäisesti

Google Hangouts – videopuhelut ja pikaviestit

Google Hangoutsin avulla pidät tiimisi aina lähellä sinua. Hangouts- pikaviestimet ja videopuhelu varmistavat, että yhteistyö on aina helppoa ja vaivatonta ajasta ja paikasta riippumatta. Hangouts yhdessä Chromebox for Meetings -laitteiden kanssa tarjoaa yrityksesi käyttöön ensiluokkaisen videoneuvottelujärjestelmän.

Videopuhelun kautta olet aina läsnä

Aloita videopuhelu kätevästi sähköpostista, kalenterista tai vaikka puhelimestasi! Korkealaatuinen kuva ja ääni vapauttavat sinut työskentelemään kasvokkain työkavereidesi kanssa mistä tahansa ja milloin tahansa. Videpuheluun voi osallistua helposti jopa viisitoista ihmistä.

Laiteriippumattomuus vapauttaa

Google Hangouts integroituu päivittäisiin työvälineisiisi saumattomasti. Pikaviestittele tai soita videopuhelu helposti kännykästäsi, tietokoneesi työpöydältä tai selaimesta! Yrityksen pääkäyttäjänä voit määrittää teidän yrityksellenne sopivat tietoturva-asetukset helposti hallintapaneelista.

Rentoa ja tehokasta tiimiviestintää

Epämuodollinen yhteydenpito on tärkeä osa yrityksen sisäistä tiedonvaihtoa ja viestintää. Hangouts pikaviestittelyn avulla pysyt aina keskusteluetäisyydellä työkavereistasi ja tiimistäsi. Kaikki keskustelut arkistoituvat automaattisesti sähköpostiisi, eikä sinun enää tarvitse etsiä tietoa monesta paikasta.

    Ota yhteyttä