Google kalenterilla luotuihin tapaamisiin voit osallistua myös etänä

Google Kalenteri – nykyaikaista ajanhallintaa yrityksellesi

Google Kalenteri on nykyaikainen ajanhallintatyökalu isoille ja pienille yrityksille. Sen avulla johdat kätevästi omaa työaikaasi, seuraat tiimisi menemisiä tai varaat vaivatta neuvotteluhuoneen. Kalenteri kulkee aina mukanasi laitteella kuin laitteella. Google Kalenteri on osa G Suite –tuoteperhettä.

Kokonaisvaltaisesti yhdessä paikassa

Google Kalenterilla seuraat sekä itsesi että tiimisi tapahtumia. Voit myös halutessasi julkaista kalenterin vaikka nettisivuillasi. Jakaessasi kalenterisi työkaverisi, tiimisi tai koko yrityksesi kanssa yhteisen ajan löytämisestä tulee helppoa ja vaivatonta.

Tarvitsemasi kalenterit aina mukanasi

Google Kalenterin avulla saat luotua käyttöösi jokaisen kalenterin, jota yrityksessäsi tarvitaan. Kalenteri toimii kaikilla päätelaitteilla ja on siksi käytettävissä missä ja milloin vain. Gappsin avulla Googlen kalenteriin siirtyvät merkinnät helposti vanhasta kalenterijärjestelmästäsi.

Varaa helposti kokoustila ja muut resurssit

Google Kalenteriin voit luoda omat kalenterit myös jaetuille resursseille. Resurssien varaaminen onnistuu helposti samalla kun teet omaan kalenteriisi merkintää. Resurssien käyttöaste on helposti seurattavissa ja ajantasainen varaustilanne on kaikkien saatavilla.

    Ota yhteyttä