Google Sivustot – sisäisen viestinnän tueksi

Google Sites eli Sivustot on työkalu, jolla voit luoda yksinkertaistettuja intranet-sivuja, yrityksen oman wikin tai miksei myös extranetin. Sivustot tarjoaa mahdollisuuden koota kaikki valittuun aiheeseen liittyvä materiaali yhdelle sivulle ja jakaa sivusto halutuille henkilöille.

Et tarvitse koodia

Google Sivustot työkalulla voit luoda nettisivuja täysin ilman koodia. Sivustot luodaan Googlen omalla työkalulla – lähes samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin Googlen dokumentti. Tiimeiltä säästyy aikaa ja rahaa kun sivustojen luomiseen ei enää tarvita IT-tukea tai verkkokehittäjiä. Omien sivustojen luonti onnistuu käden käänteessä.

Yksi paikka informaatiolle

Google Sivustot on helppo tapa tuoda yhteen ajantasainen tieto esimerkiksi dokumenteista tai kalenterista. Voit lisätä sivuille widget -pienohjelmilla kalentereita, karttoja, videoita tai laskentataulukoita tai esityksiä. Viimeisin tieto löytyy aina sivustoilta nopeasti ja helposti ilman erillistä ylläpitoa.

Helppo tapa jakaa ja kertoa

Google Sivustot on helppo tapa jakaa tietoa yrityksen tai tiimin sisällä tai sidosryhmille. Sivustojen käyttöoikeuksia voit hallinnoida itse, eli voit valita sivustolle ylläpitäjät ja jakaa katseluoikeudet haluamillesi henkilöille. Googlen tehokas haku toimii myös sivustoille, eli tiedon hakeminen on helppoa ja turvallista koko yrityksen sisällä.

    Ota yhteyttä