Chrome-laitteet videoneuvottelujen moottorina

Videoneuvottelut etätyöskentelyn tukena

Chromebox for Meetings on Googlen pilvipohjainen videokonferenssijärjestelmä yrityksille. Se tarjoaa korkean kuvan- ja äänenlaadun, sekä mahdollistaa ketterän ja turvallisen yhteydenpidon niin yrityksen sisäisten kuin ulkopuolisten osanottajien kesken.

Kokousta kenen tahansa kanssa

Järjestä kokous kollegojen, asiakkaiden tai kumppaneiden kesken. Osallistuminen onnistuu vaivattomasti linkin kautta, olipa osallistuja neuvotteluhuoneessa, kotona tai tien päällä

G Suite integraatio

Googlen videoneuvottelujärjestelmä integroituu täydellisesti G Suite -työkaluihin. Voit luoda ja osallistua videokonferenssiin suoraan kalenteristasi sekä jakaa näyttösi muille reaaliajassa.

Helppo ottaa käyttöön ja hallita

Käyttöönotto tapahtuu minuuteissa ja laitteita on helppo hallita selainpohjaisesta Chrome -hallintapaneelista. Järjestelmä myös päivittyy automaattisesti.

Chromebox for Meetings

Chromebox for Meetings -paketti sisältää HD-kameran, Chromebox-laitteen, mikrofoni/kaiutin-yhdistelmän sekä kaukosäätimen. Sinun tarvitsee vain kytkeä televisio päälle, käydä läpi avustettu asennus ja olet valmis aloittamaan videoneuvottelun.

Ota yhteyttä