Google Workspace – Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

Google Workspace tuo yhteen kaikki tarvittavat työkalut yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka auttaa ihmisiä, tiimejä ja yrityksiä tekemään parhaansa – yhdessä.

Juttele asiantuntijan kanssa

Meiltä saatte Google Workspacen, apua työtapojen kehitykseen sekä jatkuvan tuen.

Google Workspace on joustava integroitu työtila joka skaalautuu organisaation mukana. Se yhdistää kaikki tuottavuuden työkalut yhdeksi helppokäyttöiseksi ratkaisuksi. Se on turvattu alan johtavalla tietoturvalla, maailman vihreimmässä pilvessä.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus Googlen palveluista. Olemme auttaneet satoja suomalaisia yrityksiä työskentelemään fiksummin ja tehokkaammin Google Workspacen avulla.

 

Google Workspace tukee nykyaikaisen työn vaatimuksia

Joustava

Suunniteltu joustavaan, sujuvaan ja tehokkaaseen yhteistyöhön. Työskentely onnistuu missä vain, milloin vain, millä tahansa laitteella.

Fiksu

Googlen tekoäly- ja hakuominaisuudet poistavat työnteosta turhaa kitkaa, jotta voitte keskittyä olennaiseen ja saada asioita aikaiseksi.

Helppo

Helppojen ja intuitiivisten työkalujen ansiosta voitte käyttää vähemmän aikaa työn hallintaan ja enemmän sen tekemiseen.

Työtehokkuutemme on lisääntynyt pomminvarmasti. Arviolta säästämme 15 minuuttia per henkilö joka päivä.

- Joonas Patama, Tuotantojohtaja, Tapaus

Yhteydenpitoa ja läsnäoloa helposti

Sähköpostin, kalenterin, chatin ja videoneuvottelun avulla pysytte ajantasalla. Työskentelettepä missä, milloin ja millä vain, työkalut ovat aina käytettävissä.

google workspace gmail kalenteri chat ja meet logot

 

Reaaliaikaista tiimityöskentelyä

Dokumenttien, taulukoiden ja esitysten tekeminen onnistuu kollegoiden kanssa, yhdessä. Voitte työstää samoja tiedostoja yhtä aikaa, mikä nopeuttaa työntekoa.

google workspace docs sheets slides forms sites keep

Tiedostojen hallinta ja löydettävyys

Tiedostot pysyvät tallessa yhdessä paikassa ja voitte helposti hallita kenelle jaatte käyttöoikeuksia. Haun avulla löydätte tiedostot helposti ja nopeasti, olipa niitä kuinka paljon tahansa.

google workspace drive

Käyttäjäystävällinen hallintapaneeli

Pääkäyttäjä hallitsee organisaation Google-ympäristöä ja luo uusia tilejä käden käänteessä. Loppukäyttäjät saavat kaikki työkalut käyttöönsä yhdellä kirjautumisella.

google workspace admin

Tyytyväisemmät ja innovatiivisemmat työntekijät. Nyt ja tulevaisuudessa.

Tyytyväisemmät työntekijät
68 % suurten yritysten Google Workspace -käyttäjistä sanoo nauttivan työstään enemmän sen omaksumisen jälkeen.

Innovatiiviset yritykset kasvavat voimakkaammin
75 % Google Workspace -käyttäjistä sanoo, että se on tehnyt heidän tiimistään innovatiivisemman.

Tätä teiltä odotetaan
Tänäänkin valtaosa Suomen koululaisista ja opiskelijoista kirjautuu Googlen oppimisympäristöön Google Classroomiin ja oppii samalla, miten modernissa maailmassa työskennellään ketterästi.

Voimme luottaa siihen, että Gapps viestii meille kaikki tärkeimmät Googlea koskevat uutiset, joista voimme sitten itse valita meille sopivimmat kehityskohteet.

- Jyrki Jaatinen, ICT-päällikkö, Pouttu

Kuinka Gapps voi auttaa?

Keskitetty hallinta

Lisenssien hallinta kannattaa keskittää osaavalle kumppanille. Kulut saadaan minimoitua, kun kumppani pitää huolta lisenssien oikeasta määrästä ja niiden ajantasaisuudesta. Luottokortin sijaan lisessimaksut voidaan hoitaa kumppanin kautta laskutuksella. Kumppani pystyy usein myös antamaan tarjouksia lisensseistä, joita ei suoraan Googlelta pysty hankkimaan.

Hyödynnä koko potentiaali

Google Workspace kehittyy kovaa kauhtia. Kumppani auttaa pysymään ajantasalla olennaisista muutoksista ja ottamaan uusia ominaisuuksia hallitusti käyttöön. Näin työkaluista saadaan täysi potentiaali irti. Parhaimmassa tapauksessa pystytään leikkaamaan kustannuksia muista päällekkäisistä palveluista.

Jatkuva tuki

Gapps tarjoaa suomen- ja englanninkielisen tukipalvelun. Se toimii sekä verkossa että puhelimitse. Tukipalveluiden avulla vähennetään oman teknisen tuen työmäärää ja sitä voidaan tarjota joko koko organisaatiollenne tai ainoastaan pääkäyttäjille.

Lue asiakkaistamme

    Ota yhteyttä