Happeo - Enemmän kuin intranet

Digitaalinen työympäristö, yrityksen sosiaalinen verkosto ja tiedotuskanava joka yhdistää yrityksesi työntekijät.

Varaa aika Happeon esittelyyn

Autamme yritystäsi rakentamaan avoimemman viestintäkulttuurin Happeon avulla

Ratkomme yrityksesi sisäisen viestinnän ja yhteistyöskentelyn haasteita digitaalisen työskentelyalustan Happeon avulla. Se on moderni intranet mihin voit keskittää yrityksen sisäisen kommunikoinnin ja tiedonjaon. Alusta sopii yhteen Googlen G Suiten kanssa.

Happeon alusta yhdistää:

Sisäisen viestinnän

Happeo on sosiaalinen intranet missä kaikki pääsevät julkaisemaan viestejä, jakamaan tiedostoja, kommentoimaan ja tykkäämään. Eri kanavien avulla varmistat että oikea tieto löytää oikeat ihmiset ja rakenne pysyy selkeänä. Sieltä löydät myös kaikkien kollegojesi yhteystiedot.

Tiedon hallinnan

Happeo tuo kaiken työntekijöidesi tarvitseman tiedon yhteen paikkaan. Se on alusta johon saat integroitua olemassaolevat työkalusi, kuten Google Driven. Alustan hakukenttä helpottaa tiedon löytämistä ja se etsii tietoa Happeon lisäksi myös muista, integroiduista työkaluista.

Yhdessä työskentelyn

Tuo eri osastot yhteen jakamaan tietoa ja työskentelemään, ilman että kenenkään tarvitsee avata toista välilehteä. Anna työntekijöillesi täydellinen digitaalinen työskentelykokemus, joka pitää lahjakkaat työntekijät talossa ja lisää motivaatiota ja tuottavuutta.

Tietoturvan

Happeo ollaan suunniteltu alan viimeisten tietoturvakäytänteiden mukaisesti. Se käyttää tiedon tallennuksessa Google Cloud -arkkitehtuuria, mikä ollaan nimetty johtajaksi, ”Leader”, Forrester Public Cloud Platform Native Securityn raportissa Q2 2018.

Mobiilikäytön

Happeon mobiilisovellus pitää huolen, että tieto kulkee kaikille työntekijöille sijainnista riippumatta. Siinä on helppokäyttöinen rajapinta, push-ilmoitukset ja optimoitu suorituskyky. Sovellus on ladattavissa App Storesta, Google Playsta ja G Suite Marketplacesta.

Analytiikan

Google Analytics ja Google Data Studio -integraatioiden avulla Happeo tarjoaa tärkeää tietoa työympäristöstä. Tiedon voi muuttaa informatiivisiksi taulukoiksi ja raporteiksi, joita on helppo lukea, jakaa ja muokata. Ei enää umpimähkäisiä sisäisen viestinnän strategioita.

Happeo on Google-ympäristöön kehitetty digitaalinen työskentelyalusta

Alunperin Gappsilla rakennettu Happeon intranet syntyi asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Nykyään Happeo toimii omana yrityksenä ja me Gappsilla tarjoamme alustan lisenssit, konsultoinnin, käyttöönoton sekä tuki- ja koulutuspalveluita.

Varaa aika Happeon esittelyyn:

Haluatko nähdä reaaliaikaisen esittelyn Happeosta tai keskustella aiheesta lisää? Esittelemme Happeota ja sen ominaisuuksia Google Meet -videoneuvottelun välityksellä. Varaa siis kalenterista sinulle sopiva aika ja saat meiltä vahvistuksen sähköpostiisi.


 

Näin Happeo on auttanut asiakkaitamme:

Katso demovideo tai lataa opas:

Katso Happeon demovideo.

Video esittelee kattavasti Happeon käyttöliittymää ja sen ominaisuuksia. Työympäristö on kustomoitavissa yrityksenne oman logon ja värien mukaisesti.

Katso Happeon demovideo

Lataa intranettien vertailuoppaamme.

Opas vertailee palveluntarjoajia, niiden keskeisiä ominaisuuksia ja auttaa sinua valitsemaan juuri teille oikean ratkaisun sisäiseen viestintään.

Lataa intranettien vertailuopas

Yhteistyöskentely

Teemme tiimityöskentelystä tuottavampaa ja tiedon jakamisesta nopeampaa. Pidämme huolen, että tärkeät tiedostot ja keskustelut kulkevat aina mukanasi mobiililaitteella.

Intranet sivut

Tarjoamme helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän, jonka avulla rakennat tyylikkäät ja informatiiviset intranet-sivut yrityksellesi.

Henkilöstö

Pidämme henkilöstön yhteystiedot sekä organisaatiorakenteet ajantasaisina ja helposti löydettävissä. Verkostoituminen kollegojen kanssa on helpompaa kuin koskaan.

Universaali haku

Autamme sinua löytämään tietoa, keskusteluja, tapahtumia, henkilöitä, mitä ikinä tarvitset. Universaalin hakutoimintomme avulla löydät etsimäsi asian G Suiten ja Happeon sisältä yhden haun avulla.

    Ota yhteyttä