Happeo - Enemmän kuin intranet

Digitaalinen työskentelyalusta, yrityksen sosiaalinen verkosto ja tiedotuskanava joka yhdistää yrityksesi työntekijät.

Katso demovideo tai lataa intranettien vertailuopas

Autamme yritystäsi rakentamaan avoimemman viestintäkulttuurin Happeon avulla.

Ratkomme yrityksesi sisäisen viestinnän ja yhteistyöskentelyn haasteita digitaalisen työskentelyalustan Happeon avulla. Se on moderni intranet mihin voit keskittää yrityksen sisäisen kommunikoinnin ja tiedonjaon.

Katso video tai lataa opas:

Katso Happeon demovideo.

Video esittelee kattavasti Happeon käyttöliittymää ja sen ominaisuuksia. Työympäristö on kustomoitavissa yrityksenne oman logon ja värien mukaisesti.

Katso Happeon demovideo

Lataa intranettien vertailuoppaamme.

Opas vertailee palveluntarjoajia, niiden keskeisiä ominaisuuksia ja auttaa sinua valitsemaan juuri teille oikean ratkaisun sisäiseen viestintään.

Lataa intranettien vertailuopas

Happeo on Google-ympäristöön kehittämämme digitaalinen työskentelyalusta.

Alunperin Gappsilla rakennettu Happeon intranet syntyi asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Nykyään toimimme kahtena eri yrityksenä ja tarjoamme Happeon konsultointia, käyttöönoton sekä tuki- ja koulutuspalveluita.

Yhteistyöskentely

Teemme tiimityöskentelystä tuottavampaa ja tiedon jakamisesta nopeampaa. Pidämme huolen, että tärkeät tiedostot ja keskustelut kulkevat aina mukanasi mobiililaitteella.

Intranet sivut

Tarjoamme helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän, jonka avulla rakennat tyylikkäät ja informatiiviset intranet-sivut yrityksellesi.

Henkilöstö

Pidämme henkilöstön yhteystiedot sekä organisaatiorakenteet ajantasaisina ja helposti löydettävissä. Verkostoituminen kollegojen kanssa on helpompaa kuin koskaan.

Universaali haku

Autamme sinua löytämään tietoa, keskusteluja, tapahtumia, henkilöitä, mitä ikinä tarvitset. Universaalin hakutoimintomme avulla löydät etsimäsi asian G Suiten ja Happeon sisältä yhden haun avulla.

Katso, kuinka Happeo on auttanut asiakkaitamme:

Ota yhteyttä