Hallitse Windows-etätyöpöytiä helposti ja kustannustehokkaasti

Desktop as a Service -mallilla markkinoiden edullisimpaan hintaan, parhaalla hallinnalla ja moderneimmalla teknologialla.

Varaa demo

itopia – Windows Desktop as a Service

itopia on pilveen suunniteltu Windows Desktop as a Service -alusta joka tekee helpoksi nopean käyttöönoton etätyöpöydille ja sovelluksille Haminan Google Cloud -datakeskuksesta käsin.

Se on ...

Nopea

itopia on pilveen suunniteltu Desktop as a Service -alusta joka tekee helpoksi nopean käyttöönoton etätyöpöydille ja sovelluksille Haminan Google Cloud datakeskuksesta käsin.

Joustava

Turvallinen yhteys liiketoiminnalle tärkeisiin Windows sovelluksiin millä tahansa laitteella varmistaa tuottavuuden paikasta riippumatta.

Automatisoitu

Nopea onboardaus automatisoidulla käyttäjäprovisioinnilla ja räätälöidyillä imageilla.

Yksinkertainen

Hallitse julkaistuja työpöytiä globaalisti yhdestä selkeästä hallintapaneelista.

Tehokas

Skaalaa resursseja ja sulje tai käynnistä virtuaalikoneita automaattisesti asetetun aikataulun ja reaaliaikaisen käyttäjätarpeen mukaan.

Turvallinen

Tallennetut tiedot pysyvät turvassa hallitussa pilvessä pois käyttäjien omilta koneilta.

Selkeät hyödyt jotka itopian tarjoaa

Käyttöönoton nopeus

itopian hallintapaneeli on helppokäyttöinen, organisoitu ja ohjattu, jolloin käyttöönotot onnistuvat minuuteissa. Ylläpitäjät voivat hallita ympäristöjä hyvin pienellä koulutuksella.

Yhtenäinen hallinta

itopia pystyy orkestroimaan ja hallinnoimaan työpöytiä sekä sovelluksia muiden pilvi-sovellusten rinnalla yhden hallintapaneelin kautta.

Konfiguraation joustavuus

itopian hallintapaneeli mahdollistaa täydellisen räätälöinnin käyttöönotoille, koska se hallinnoi puhdasta RDS-ympäristöä. Käyttöönotto voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin aivan kuten mikä tahansa on-premise ympäristö.

itopia tarjoaa erittäin helpon hallinnan ja optimoinnin sekä huomattavat kustannussäästöt verrattuna muihin ratkaisuihin. Suomalaiset asiakkaat hyötyvät Googlen Haminan datakeskuksesta.

- Tuomas Hulkkonen, Business Unit Director, Gapps

Haluatko nähdä demon itopian loppukäyttäjokokemuksesta ja hallintapaneelista? Varaa aika kuten sinulle parhaiten sopii.


Miksi Google Cloud?

Googlella on maailman suurin ja tietoturvallisin verkko, joka tarjoaa parhaan infrastruktuurin DaaS-työkuormille. Palvelua voi ajaa Googlen Haminan datakeskuksesta käsin, tarjoten näin suomalaisille asiakkaille pienimmän latenssin ja loistavan käyttäjäkokemuksen.

Miksi itopia?

itopian avulla pystyt yksinkertaistamaan IT-hallintaa laajalla pilviympäristöjen automatisoinnilla ja organisoinnilla. itopia on erittäin helppo hallinnoida ja optimoida, jonka lisäksi se on hyvin kustannustehokas verrattuna kilpaileviin ratkaisuihin.

Miksi Gapps?

Olemme itopian virallinen kumppani Suomessa ja pystymme tarjoamaan teille etätyöpöydät joko täysin hallittuna ”avaimet käteen” -palveluna tai tekemään kanssanne käyttöönoton omaan ympäristöönne. Yli viiden vuoden kokemuksemme Google Cloudista takaa sen, että asiat hoituvat ketterästi ja ne tehdään fiksusti.

Tieto-turvallinen

Kustannus-tehokas

Nopea käyttöönotto

Helppo hallinta

    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.