Jamboard - Digitaalinen valkotaulu

Brainstormaa tehokkaasti ja visualisoi ideat digitaaliselle valkotaululle reaaliaikaisesti kaikkien osallistujien kanssa, missä he ikinä ovatkin.

Vapauta luovuus Jamboardin avulla

Jamboard vie valkotaulun pilveen ja tarjoaa ryhmätyöhön välineet, jotka vapauttavat tiimin luovuuden reaaliajassa missä vain. Saat liitettyä laitteen Google Meet -videoneuvotteluun, jolloin näyttö voidaan jakaa myös muiden osallistujien näytöille.

Parempaa luovuutta

Käytä luovia piirtotyökaluja, liitä mukaan Google-verkkohaun löytämää sisältöä ja lisää kuvia ja sisältöä Google Drivesta tai älypuhelimesta.

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen

Kohteiden siirtäminen ja niiden koon muuttaminen tapahtuu luontevasti samaan tapaan kuin puhelimella tai tabletilla. Osoitinkynä ja -kumi toimivat ilman paristoja tai hankalia parinmuodostusasetuksia.

Parempaa ryhmätyötä

Heijasta Jamboard Meetiin, osallistu tabletilla tai puhelimella ja työskentele usealla Jamboardilla yrityksen tiloissa tai niiden ulkopuolella.

Kannettava ja helposti asennettava

Tukeva ja pyörillä kulkeva rakenne tekee laitteen kevyesti liikuteltavaksi ja siitä lähtee vain yksi johto virransyöttöä varten. Kaikki muu toimii langattomasti, joten kun laite on kytketty pistorasiaan, sen voi käynnistää ja työskentelyn voi aloittaa saman tien.

Parempaa tallentamista ja jakamista

Kaikki työt tallennetaan Google Driveen. Niiden interaktiivisuus säilyy niin, että työtä voi jatkaa siitä mihin se jäi, eivätkä ideat katoa.

Tinkimätöntä suunnittelua

Mukautetusti suunniteltu vaativimpien luotettavuus-ja vastestandardien mukaisesti. Lyhyen latenssin kosketusteknologia tuottaa viiveettömän kokemuksen.

Lue lisää blogista

    Ota yhteyttä