Googlen mobiililaitehallinta pitää yrityksen laitteet turvattuina

Suojaa yrityksenne data myös mobiilissa

Hallitse, valvo ja suojaa organisaationne omistamia sekä henkilöstönne omia (BYOD) mobiililaitteita Google Mobile Management -ratkaisulla. Mobiililaitteiden hallintaratkaisu on tarjolla kaikissa G Suite -lisenssimalleissa. Tuettuja laitteita ovat Android, Apple®iOS®, Microsoft® Windows Phone® -laitteet sekä laitteet, joissa on käytössä Microsoft Exchange® ActiveSync®.

Tietoturvaa mobiililaitehallinnalla

Huolehdi, että työhön käytetyt laitteet ovat suojattu näytön lukituksella ja salasanalla. Poista työhön liittyvät data laitteista, kun työntekijä lähtee yrityksestä tai jos laite varastetaan. Estä käyttäjän G Suite -tilin synkronoituminen sellaisten laitteiden kanssa, jotka eivät noudata yrityksen tietoturva-asetuksia. Hallitse laitteiden asetuksia ja toiminnallisuuksia kuten mobiiliverkko, Wi-Fi, USB-liitännät, kuvakaappaukset ja Apple iCloud® sync.

Työsovellusten hallinnointi mobiililaitteissa

Tarjoa haluamiasi työsovelluksia käyttäjille “suositellut sovellukset” -katalogissa (Android ja iOS). Erota henkilökohtaiset ja työhön liittyvät sovellukset Android-laitteilla työprofiilin avulla. Asenna sovelluksia Android-laitteille automaattisesti ja estä käyttäjiä poistamasta niitä. Luo omia yksityisiä ja sisäiseen käyttöön tarkoitettuja sovelluksia sekä ylläpidä niitä Google Playssa.

Organisaation mobiililaitteiden valvominen

Saa selkeä listaus kaikista hallinnan alaisista mobiililaitteista ja pureudu yksityiskohtaisemmin tietyn laitteen tai käyttäjän tietoihin. Valvo, että käyttäjät noudattavat asettamiasi määräyksiä ja hyödy raporteista, joissa näet käyttäjät, laitteet ja OS-versiot. Näe laitteiden tapahtumat, kuten OS päivitykset, ladatut sovellukset ja asetuksissa tehdyt muutokset. Vastaanota sähköpostihälytys, kun jotain tapahtuu, esimerkiksi muutokset asetuksissa.

    Ota yhteyttä