Hangouts Meet -laitteet videoneuvotteluiden moottorina

Helppokäyttöiset, erityisesti Google-ympäristöön suunnitellut laitteet takaavat tehokkaammat ja sujuvammat kokoukset.

Katso laitteet

Videoneuvottelut työskentelyn tukena

Hangouts Meet -laitteiden avulla voit entistä tehokkaammin käyttää G Suitesta löytyvää Hangouts Meet -videoneuvottelujärjestelmää yrityksessäsi työskentelyn tukena. Laitteet yhdessä ohjelmiston kanssa tarjoavat korkean kuvan- ja äänenlaadun, sekä mahdollistaa ketterän ja turvallisen yhteydenpidon niin yrityksen sisäisten kuin ulkopuolisten osanottajien kesken.

hangouts meet

Kokousta kenen tahansa kanssa

Järjestä kokous kollegojen, asiakkaiden tai kumppaneiden kesken. Osallistuminen onnistuu vaivattomasti linkin kautta, olipa osallistuja neuvotteluhuoneessa, kotona tai tien päällä

G Suite integraatio

Googlen videoneuvottelujärjestelmä integroituu täydellisesti G Suiten työkaluihin. Voit luoda ja osallistua videokonferenssiin suoraan kalenteristasi sekä jakaa näyttösi muille reaaliajassa.

Helppo ottaa käyttöön ja hallita

Käyttöönotto tapahtuu minuuteissa ja laitteita on helppo hallita selainpohjaisesta Chrome -hallintapaneelista. Järjestelmä myös päivittyy automaattisesti.

Hangouts Meet Hardware Kit

Hangouts Meet Hardware Kitin avulla muutat minkä vain huoneen videoneuvottelutilaksi, jossa Hangouts Meet -palaveriin liittyminen on vain napin painalluksen päässä.

Paketti sisältää Asus Chromebox 3-laitteen, HD-kameran, mikrofoni/kaiutin -yhdistelmän sekä kosketusnäytön. Saat hankittua meiltä myös laitteen käyttöön vaadittavan Hangouts Meet Hardware Management -lisenssin.

 

hangouts meet hardware videoneuvottelujärjestelmän laitteet

 

Suurempiin tiloihin sopiva Hangouts Meet hardware kit – Large sisältää muuten samat laitteet, mutta Logitech PTZ Pro 2 -kamera korvaa kitin alkuperäisen kameran. Se ollaan suunniteltu tiloihin, joissa ihmisiä on noin kahteenkymmeneen asti.

Helppo käyttöönotto ja hallinta

Hangouts Meet Hardware Kitin asentaminen ja käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Se diagnosoi itse mahdolliset ongelmat ja päivittää ohjelmistonsa automaattisesti. Laitteen etävalvonta ja -hallinta helpottavat myös ylläpitäjien työtä.

Älykäs suunnittelu

Googlen kustomoitu mikrofoni vähentää älykkäästi kaikua ja kontrolloi aktiivisesti taustaääniä, tarjoten rikkaan ja kirkkaan äänen. 4K kamerassa on automaattinen sensori, mikä havaitsee osallistujat huoneessa ja automaattisesti zoomaa ja rajaa tarjotakseen parhaan visuaalisen lopputuloksen.

Suoraviivainen käyttö

Syvä integraatio G Suiteen mahdollistaa liittymisen etäpalaveriin vain yhdellä painalluksella. Kun rekisteröit huoneen Google-kalenteriin, yrityksesi Hangouts Meet -palaverien huonevaraukset näkyvät automaattisesti huoneiden näytöillä.

Logitech Google Meet Kit

Logitechin Google Meet -tilaratkaisuissa on kaikki, mitä videoneuvotteluihin tarvitaan. Se on helppo asentaa ja laite mahdollistaa Hangouts Meet -palaveriin osallistumisen yhdellä painalluksella. Saatavana pieni-, keski- ja suurikokoisiin neuvotteluhuoneisiin. Saat hankittua meiltä myös laitteen käyttöön vaadittavan Hangouts Meet Hardware Management -lisenssin.

Logitech Small Room Solution for Hangouts Meet on ihanteellinen 2-6 hengen tilaan. Se sisältää Logitech Tap -kosketusohjaimen (10,1 tuuman näyttö), Chromeboxin sekä Logitech MeetUp -videoneuvottelukameran, jossa on erityislaaja kuva-ala ja integroitu ääni.

Logitech Medium Room Solution for Hangouts Meet on ihanteellinen yli 6 hengen tilaan. Se sisältää Logitech Tap -kosketusohjaimen (10,1 tuuman näyttö), Chromeboxin sekä Logitech Rally -ultrateräväpiirtoisen neuvottelukamerajärjestelmän studiolaatuisella äänellä. Järjestelmä sisältää kameran puolelle kiinnitettävän kaiuttimen sekä pöydälle asetettavan lisämikrofonin.

Logitech Large Room Solution for Hangouts Meet on ihanteellinen yli 12 hengen tilaan. Se sisältää Logitech Tap -kosketusohjaimen (10,1 tuuman näyttö), Chromeboxin sekä Logitech Rally Plus -ultrateräväpiirtoisen neuvottelukamerajärjestelmän studiolaatuisella äänellä. Kokonaisuudessa on laajennettu kattavuus toisella kaiuttimella ja toisella lisämikrofonilla.

Lue lisää blogista

Ota yhteyttä