Google Meet -laitteet videoneuvotteluiden moottorina

Helppokäyttöiset, erityisesti Google-ympäristöön suunnitellut laitteet takaavat tehokkaammat ja sujuvammat kokoukset.

Katso laitteet

Videoneuvottelut työskentelyn tukena

Google Meet -laitteiden avulla voit entistä tehokkaammin käyttää G Suitesta löytyvää Google Meet -videoneuvottelujärjestelmää yrityksessäsi työskentelyn tukena. Laitteet yhdessä ohjelmiston kanssa tarjoavat korkean kuvan- ja äänenlaadun, sekä mahdollistaa ketterän ja turvallisen yhteydenpidon niin yrityksen sisäisten kuin ulkopuolisten osanottajien kesken.

hangouts meet

Kokousta kenen tahansa kanssa

Järjestä kokous kollegojen, asiakkaiden tai kumppaneiden kesken. Osallistuminen onnistuu vaivattomasti linkin kautta, olipa osallistuja neuvotteluhuoneessa, kotona tai tien päällä

G Suite integraatio

Googlen videoneuvottelujärjestelmä integroituu täydellisesti G Suiten työkaluihin. Voit luoda ja osallistua videokonferenssiin suoraan kalenteristasi sekä jakaa näyttösi muille reaaliajassa.

Helppo ottaa käyttöön ja hallita

Käyttöönotto tapahtuu minuuteissa ja laitteita on helppo hallita selainpohjaisesta Chrome -hallintapaneelista. Järjestelmä myös päivittyy automaattisesti.

ASUS – Google Meet Hardware Kits

Starter Kit

Pieniin ja keskisuuriin tiloihin.

Kit sisältää ASUS – Google Meet -käyttöjärjestelmän, Huddly IQ -kameran, Google Meet -kaukosäätimen, 1 x kaiutinmikrofonin ja 3 vuoden takuun EMEA-alueella.

Small/Medium Room Kit

Pieniin ja keskisuuriin tiloihin.

Kit sisältää ASUS – Google Meet -käyttöjärjestelmän, Huddly IQ -kameran, Mimo Monitor -kosketusnäytön, 1 x kaiutinmikrofonin ja 3 vuoden takuun EMEA-alueella.

Large Room Kit

Suuriin tiloihin.

Kit sisältää ASUS – Google Meet -käyttöjärjestelmän, Logitech PTZ -kamera (tulee erikseen), Mimo Monitor -kosketusnäytön, 1 x kaiutinmikrofonin ja 3 vuoden takuun EMEA-alueella.

Google Meet Hardware Kitien avulla muutat minkä vain huoneen videoneuvottelutilaksi, jossa Google Meet -palaveriin liittyminen on vain napin painalluksen päässä. Laitteet skaalautuvat erikokoisten tilojen tarpeisiin ja niiden asentaminen ja käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Laitteet diagnosoivat itse mahdolliset ongelmat ja päivittävät ohjelmistonsa automaattisesti. Etävalvonta ja -hallinta helpottavat myös ylläpitäjien työtä.

Logitech Google Meet Kit

Logitech Small Room Solution for Google Meet on ihanteellinen 2-6 hengen tilaan. Se sisältää Logitech Tap -kosketusohjaimen (10,1 tuuman näyttö), Chromeboxin sekä Logitech MeetUp -videoneuvottelukameran, jossa on erityislaaja kuva-ala ja integroitu ääni.

Logitech Medium Room Solution for Google Meet on ihanteellinen yli 6 hengen tilaan. Se sisältää Logitech Tap -kosketusohjaimen (10,1 tuuman näyttö), Chromeboxin sekä Logitech Rally -ultrateräväpiirtoisen neuvottelukamerajärjestelmän studiolaatuisella äänellä. Järjestelmä sisältää kameran puolelle kiinnitettävän kaiuttimen sekä pöydälle asetettavan lisämikrofonin.

Logitech Large Room Solution for Google Meet on ihanteellinen yli 12 hengen tilaan. Se sisältää Logitech Tap -kosketusohjaimen (10,1 tuuman näyttö), Chromeboxin sekä Logitech Rally Plus -ultrateräväpiirtoisen neuvottelukamerajärjestelmän studiolaatuisella äänellä. Kokonaisuudessa on laajennettu kattavuus toisella kaiuttimella ja toisella lisämikrofonilla.

Logitechin Google Meet -tilaratkaisuissa on kaikki, mitä videoneuvotteluihin tarvitaan. Se on helppo asentaa ja laite mahdollistaa Google Meet -palaveriin osallistumisen yhdellä painalluksella. Saatavana pieni-, keski- ja suurikokoisiin neuvotteluhuoneisiin. Saat hankittua meiltä myös laitteen käyttöön vaadittavan Google Meet Hardware Management -lisenssin.

Lue lisää blogista

    Ota yhteyttä