Törkeitä säästöjä vaihtamalla Microsoftista Googleen

Katso, miten monin eri tavoin voitte säästää siirtymällä Microsoft 365 -ympäristöstä Googleen

Osallistu webinaariin

Säästöjä useista eri kohteista

Usein osataan vertailla ainoastaan lisenssikustannuksia ja päätökset tehdään sen perusteella. Se ei kuitenkaan kerro koko totuutta, jonka vuoksi useimmilla päättäjillä ei ole ymmärrystä heidän IT:n kokonaiskustannuksista.

Siirtymällä Microsoftista Googleen saadaan suoria säästöjä alempien lisenssi- ja laitekustannuksien kautta, sekä epäsuoria säästöjä kevyempänä IT-taakkana sekä kasvaneena tuottavuutena.

 Kun kaikki luvut lasketaan auki ja muutos tehdään fiksusti, saadaan nopeasti törkeitä kustannussäästöjä pitkällä hännällä samalla, kun tuottavuus ja työtyytyväisyys kasvaa.

Säästöjä lisenssimaksuista

Säästöjä laitekustannuksissa

Säästöjä IT-ylläpidossa

Säästöjä tuottavuuden kasvusta

säästöjä lisenssimaksuissa

1. Säästä lisenssimaksuissa

Lisenssimaksuissa voidaan saavuttaa 42 % säästöt siirtymällä Microsoft 365:sta G Suiteen. Säästöt syntyvät G Suiten edullisemmista lisenssihinnoista, jonka myötä myötä tarve muille Microsoftin lisensseille sekä monien kolmannen osapuolten sovelluksille ja palveluille poistuu.

Lataa Cost Savings with Google -raportti

2. Säästä laitekustannuksissa

Laitekustannuksissa voidaan saavuttaa 40 % säästöt vaihtamalla ainakin osa käytettävistä kannettavista tietokoneista Chromebookeihin. Suorat säästöt syntyvät edullisemmista laitteista ja poistuneista tai siirtymällä alemman taso M365 lisensseihin. Epäsuorasti säästöjä saadaan huomattavasti nopeammasta ja tehokkaammasta laitteiden käyttöönotosta, hallinnasta ja ylläpidosta.

Lataa Cost Savings with Google -raportti
säästöjä laitekustannuksissa
säästöjä IT-ylläpidossa

3. Säästä IT-ylläpidossa

IT-ylläpidossa voidaan saavuttaa jopa 90,000 € säästöt vuosittain. Säästöt syntyvät vähentyneestä tuen tarpeesta, vähentyneestä tarpeesta päivityksille ja paikkauksille sekä alentuneista resurssitarpeista tietoturvaan liittyvien ongelmien hallintaan ja korjaamiseen.

Lataa Cost Savings with Google -raportti

4. Kasvata tuottavuutta ja säästä

Tuottavuudessa voidaan saavuttaa jopa miljoonan euron säästöt vuosittain toimivampien ja tehokkaampien työtapojen ansiosta. Käytännössä säästöt syntyvät parantuneesta yhteistyöskentelystä ja viestinnästä, paremmasta tiedon löydettävyydestä, yhtenäisemmistä työskentelytavoista eri laitteilla ja käyttäjien välillä sekä G Suiten fiksummista ominaisuuksista työn tehostamiseksi.

Lataa Cost Savings with Google -raportti
säästöjä tuottavuuden kasvusta

Työtehokkuutemme on lisääntynyt pomminvarmasti. Arviolta säästämme 15 minuuttia per henkilö joka päivä.

- Joonas Patama, Tuotantojohtaja, Tapaus

Esimerkkejä saavutetuista säästöistä

esimerkkejä saavutetuista kustannusäästöistä

Varaa maksuton keskustelu

Anna yhteystietosi niin varaamme sinulle maksuttoman konsultointisession, jonka aikana voimme kartoittaa konkreettisia mahdollisuuksia kustannussäästöihin juuri sinun työyhteisössäsi.