Webinaari to 28.3 klo 15.00 - 15.30: Työ muuttuu – työkalujen seuraava aikakausi

Lue lisää alta ja ilmoittaudu!

Puhujat

Antti Merilehto

Tekoäly – matkaopas johtajalle -kirjan kirjoittaja, Vuoden puhuja, Eduskuntavaaliehdokas

LinkedIn

Kasper Pöyry

CEO, Gapps

LinkedIn

Webinaarisarjan esimmäisessä osassa käsiteltiin työn luonteen muuttumista teknologian kehittyessä niin yksittäisen työntekijän kuin yritysten näkökulmasta. Johtopäätös oli, että #työmuuttuu.

Nyt hypätään tasoa syvemmälle ja puhutaan siitä, kuinka työn luonteen muutoksen ja teknologian kehittymisen myötä työympäristöt ja työkalut tulevat muuttumaan. Missä ja miten teemme töitä tulevaisuudessa?

Näitä asioita pohditaan webinaarissa torstaina 28.3 klo 15.00 – 15.30  liiketoimintajohtajia tekoälystä sparraavan Antti Merilehdon sekä Gappsin toimitusjohtajan Kasper Pöyryn johdolla.

Näistä keskustellaan:

  1. Miten teknologian kehittyminen näkyy konkreettisesti päivittäin käytettävissä työkaluissa ja -välineissä?
  2. Uusimpien teknologioiden hyödyntäminen ei ole enään vain edelläkävijäyritysten ja teknologiatalojen mahdollisuus. Millainen potentiaali niissä piilee yrityksille?
  3. Kuinka yritys voi lähteä liikkeelle halutessaan tutkia teknologian mahdollisuuksia työympäristöjen ja työkalujen kehittämisessä?

Ilmoittaudu mukaan vaikka et välttämättä pystyisikään osallistumaan, niin lähetämme sinulle tallenteen webinaarin jälkeen. Saat ilmoittautumisen jälkeen tarkemmat ohjeet sähköpostiisi.

Katso Antin terveiset

Ilmoittaudu WebinariinGapps käyttää tässä lomakkeessa olevia tietoja ollakseen minuun yhteydessä päivitysten ja markkinoinnin muodossa. Olen lukenut ja hyväksyn Gappsin tietosuojaselosteen.

Gappsin tietosuojaseloste.