Töihin Gappsille?

Katso avoimet työpaikkamme – fill in the Gapps!

Haluaisitko töihin energiseen kasvuyritykseen?

Rekrytointitarpeemme saattavat muuttua hyvinkin nopeasti. Jos alla ei ole sinulle sopivaa työtehtävää avoimena juuri nyt, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtehtävää etsit ja miksi olisit siihen sopiva. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: rekrytointi@gapps.fi

Avoimet tehtävät

Software Developer

Frontend? Backend? Both? We are looking for Developer to join our Gapps Solutions team! As a developer you are going to be a part of an innovative and creative team building the solutions to our customers utilizing Google Cloud Platform and open source technologies.

Apply

Google Cloud Trainee

Kovimmankin oppimisen nälän tyydyttävä Google Cloud Trainee -jakso starttaa jälleen. Jakso on kolmas laatuaan. Etsimme sen kunniaksi kolmea asiakaspalveluhenkistä, itseohjautuvaa ja uudesta teknologiasta innostuvaa traineeta kasvamaan Google Cloud -asiantuntijaksi ja osaksi tiimiämme.

Lue lisää

Google Cloud Project Manager

Etsimme joukkoomme uutta Google Cloud Project Manageria, jonka työtehtäviin kuuluu vetovastuu asiakasprojekteista, asiakkaiden muutoksen johtaminen sekä Googlen pilvipohjaisten ratkaisujen kouluttaminen.

Lue lisää

Millaisia työtehtäviä Gapps tarjoaa?

Työllistämme tällä hetkellä yli 30 asiantuntijaa, jotka tekevät työkseen esimerkiksi myyntiä, konsultaatiota ja teknisiä käyttöönottoja, muutosjohtamista, asiakastukea ja koulutuksia, ohjelmistokehitystä tai erilaisia tukitehtäviä.

Millaisia työntekijöitä Gappsissa on?

Henkilökunnallamme on hyvinkin erilaisia koulutus- ja työtaustoja mutta kaikkia meitä yhdistää vahva halu kehittää niin asiakkaidemme toimintaa, oman yrityksemme toimintaa, kuin myös omaa osaamistamme.

Ota yhteyttä