Töihin Gappsille?

Katso avoimet työpaikkamme – fill in the Gapps!

Haluaisitko töihin energiseen kasvuyritykseen?

Rekrytointitarpeemme saattavat muuttua hyvinkin nopeasti. Jos alla ei ole sinulle sopivaa työtehtävää avoimena juuri nyt, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtehtävää etsit ja miksi olisit siihen sopiva. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: rekrytointi@gapps.fi

Software Developer

Frontend? Backend? Both? We are looking for Developer to join our Gapps Solutions team! As a developer you are going to be a part of an innovative and creative team building the solutions to our customers utilizing Google Cloud Platform and open source technologies.

Lue lisää

Lead Developer / Architect (Cloud Services)

If you want to work with truly innovative and fully cloud based platform, there is now a great opportunity in Helsinki for you!

Lue lisää

Millaisia työtehtäviä Gapps tarjoaa?

Työllistämme tällä hetkellä yli 30 asiantuntijaa, jotka tekevät työkseen esimerkiksi myyntiä, konsultaatiota ja teknisiä käyttöönottoja, muutosjohtamista, asiakastukea ja koulutuksia, ohjelmistokehitystä tai erilaisia tukitehtäviä.

Millaisia työntekijöitä Gappsissa on?

Henkilökunnallamme on hyvinkin erilaisia koulutus- ja työtaustoja mutta kaikkia meitä yhdistää vahva halu kehittää niin asiakkaidemme toimintaa, oman yrityksemme toimintaa, kuin myös omaa osaamistamme.

Ota yhteyttä