Töihin Gappsille?

Katso avoimet työpaikkamme

Haluaisitko töihin energiseen kasvuyritykseen?

Rekrytointitarpeemme saattavat muuttua hyvinkin nopeasti. Jos alla ei ole sinulle sopivaa työtehtävää avoimena juuri nyt, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtehtävää etsit ja miksi olisit siihen sopiva. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: rekrytointi@gapps.fi

Software Developer

Frontend? Backend? Both? We are looking for Developer to join our Gapps Solutions team! As a developer you are going to be a part of an innovative and creative team building the solutions to our customers utilizing Google Cloud Platform and open source technologies.

Lue lisää

Lead Developer / Architect (Cloud Services)

If you want to work with truly innovative and fully cloud based platform, there is now a great opportunity in Helsinki for you!

Lue lisää

Software Solutions Sales Executive

Kokenut ja teknisesti orientoitunut softamyyjä, etsimme sinua vahvistamaan myyntitiimiämme. Oletko tulosorientoitunut ja nälkäinen itsesi kehittäjä? Ovatko moderni sovelluskehitys, AI ja Machine Learning sinulle muutakin kuin kliseitä? Haluatko auttaa yrityksiä kehittämään maailman parhaita sovellusratkaisuja maailman parhaan teknologian avulla? Upeaa, juuri sinua etsimme!

Lue lisää

Account Manager

Haluatko auttaa yrityksiä menestymään Googlen pilvipalveluilla? Innostutko uudesta teknologiasta ja omaatko hyvät viestintä- ja organisointitaidot eikä konsultoiva myyntityö ole sinulle vierasta? Entä oletko asiakkaille pitkäjänteinen kumppani, joka osaa tunnistaa kehitysmahdollisuuksia komplekseissa työ- ja liiketoimintaympäristöissä ja tarjota lisäarvoa tuottavia ratkaisuja? Hienoa, etsimme juuri sinua!

Lue lisää

Pääkirjanpitäjä / Financial Controller, Gapps Group

Sytyttääkö talouden hallinta, moderni työ ja teknologia? Oletko itseohjautuva talousasiantuntija, jolla on kokemusta konsernikirjanpidosta ja -raportoinnista modernein taloushallinnon työkaluin? Viihdytkö matalahierarkkisessa kasvuyrityksessä, jossa vapaus ja vastuu kohtaavat ja asiantuntijuutta arvostetaan?

Lue lisää

Millaisia työtehtäviä Gapps tarjoaa?

Työllistämme tällä hetkellä yli 30 asiantuntijaa, jotka tekevät työkseen esimerkiksi myyntiä, konsultaatiota ja teknisiä käyttöönottoja, muutosjohtamista, asiakastukea ja koulutuksia, ohjelmistokehitystä tai erilaisia tukitehtäviä.

Millaisia työntekijöitä Gappsissa on?

Henkilökunnallamme on hyvinkin erilaisia koulutus- ja työtaustoja mutta kaikkia meitä yhdistää vahva halu kehittää niin asiakkaidemme toimintaa, oman yrityksemme toimintaa, kuin myös omaa osaamistamme.

Ota yhteyttä