Googlen tietoturva on suunniteltu pitämään yrityksesi tieto turvassa ja hallinnassa kaikissa tilanteissa. Tietosi kuuluvat sinulle ja Googlen työkalujen avulla voit hallita niitä, mukaan lukien kenelle ja miten niitä jaetaan. Googlen palvelinkeskukset tarjoavat poikkeuksellista turvallisuutta ja takaavat tietojen luotettavan käytettävyyden vuoden jokaisena päivänä.

 

Tutustu takemmin Gappsin tarjoamiin tietoturvaohjeistuksiin ja valmiiksi paketoituihin Tietoturvaklinikoihin täällä.

 

 

 

 

Turvallisin

Google on turvallisin viestintäpalveluita tarjoava pilvipalveluyritys. Palvelussa käytetään samaa salausmenetelmää kuin suomalaisissa verkkopankeissa. Puolueettomien osapuolten teettämät selvitykset varmistavat sen, että Googlen tietoturva on pilviteknologian huippuluokkaa.

Infrastuktuuri

Googlen tietoturvalle on myönnetty ISO27001 -sertifikaatti, joka käsittää koko konesalit, järjestelmät, tekniikan sekä yritysten pilvisovellusten tukiprosessit. Googlen palvelinkeskusten fyysinen turvallisuus on alansa huippua ja tietoturvan perustana on tiedon varmuuskopiointi useisiin datakeskuksiin samanaikaisesti.

Turvattu kirjautuminen

Käyttäjillä on kirjautumisen yhteydessä erillinen, vaihtuva koodi. Käytännössä toimii siis hieman kuten verkkopankkien varmistuslistaus. Kaksivaiheinen kirjautuminen on maksuton lisätoiminnallisuus, jonka voi pakottaa päälle vaikka kaikille käyttäjille.

Tiedon omistus

Google Cloud -palveluissa olevan datan omistaa yritys itse. Tästä syystä yritys voi halutessaan myös viedä kaiken tiedon pois Googlen palvelusta ilman lisäkustannuksia.

99,9 % SLA

Vuonna 2013 sähköpostin käytettävyys oli 99,983%. Tämä on 32 kertaa luotettavampi kuin keskimääräinen sähköpostijärjestelmä ja 42 kertaa luotettavampi kuin perinteinen Microsoft Exchange -palvelimien käyttö.

Google Vault

Sähköpostien arkistointi. Lisäpalveluna yritykset voivat tilata sähköpostien arkistointipalvelut. Arkistointipalvelun avulla muunnat sähköpostilaatikkosi koon rajattomaksi ja palautat vaivattomasti viestejä jopa vuosien takaa.