Gapps on 30 hengen hyväntuulinen työyhteisö, jossa jokainen asiantuntija tekee kaikkensa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi. Työntekijöiksi on valikoitunut ihmisiä erilaisista koulutustaustoista ympäri Suomen.

Kasvavassa ja monipuolisessa työyhteisössä jokainen pääsee liikahtamaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja oppimaan uutta.

Gapps Toimisto


Gapps-tiimi

VesaSironen

Vesa Sironen

Managing Director

Vesa vastaa Gappsin myynnin lisäksi kumppanuuksista ja kehittämisestä; siitä, että asiakkaiden ja yrityksemme liiketoiminta paranee koko ajan. Tärkein asia Vesan työssä on kuitenkin asiakkaiden tyytyväisyys ympäri Suomen ja se, että lupaukset lunastetaan – joka päivä.
PerttuOjansuu

Perttu Ojansuu

Founder & Partner

Perttu on Gappsin yksi perustajista ja vastaa myynnin ohessa myös kumppanuussuhteista sekä Gappsin hallinnosta.
AnteroHanhirova

Antero Hanhirova

Imaginary Leader

Antero tunnetaan Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijana. Gappsin suurimmat tekniset toteutukset sekä tietoturvaan liittyvät selvitykset ovat hänen vastuullaan.
gapps_studio_SMALL-0373-2

Lasse Voipio

CFO, Director of Administration, Finance & HR

Lasse vastaa Gappsissa talouden ja hallinnon johtamisesta. Lassella on vuosien kokemus start-up ja kasvuyritysten talous- ja hallinto-funktioiden rakentamisesta, kehittämisestä, sekä johtamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisillä areenoillakin.
160303-GAP-455

Kati Makkonen

Head of Marketing and Communications

Katin vastuulla on viestiä asiakkaille kaikissa viestintäkanavissa sekä suunnitella ja toteuttaa liiketoimintaa tukevia aktiviteetteja yhdessä myynnin kanssa.
160127-GAP-230

Kasper Pöyry

Head of Sales

Kasper vetää Gappsin myyntitiimiä ja pitää huolen, että asiakkaat saavat tuoreita ideoita liiketoimintansa kehittämiseksi. Tarpeiden tunnistaminen ja selkeiden ratkaisujen löytäminen Googlen palveluista sekä pilvipalveluista yleisesti ovat olennainen osa Kasperin osaamista.
KatjaJarvelainen

Katja Järveläinen

Customer Success Manager

Katja tukee asiakkaidemme menestystä ketterässä pilviympäristössä ja ohjaa heitä kohti uuden työn mallia, jossa moderni teknologia palvelee käyttäjien ja liiketoiminnan tarpeita.
gapps_studio_SMALL--4

Iiro Ikävalko

Google Cloud Sales Manager

Iiro auttaa asiakkaitaan löytämään uusia, pilvenkeveitä työskentelytapoja. Hän rummuttaa jokaisen projektin läpi hyvällä fiiliksellä ja asiakaslähtöisellä otteella.
gapps_studio_SMALL-2-2

Leo Ahti

Google Cloud Specialist

Leo etsii yhtymäkohtia Googlen pilvipalveluiden ja yritysten muutostarpeiden välillä. Kun kokonaisuus on hahmotettu oikein, voidaan tarjota parhaita ratkaisuja ja viedä projekteja onnistuneesti maaliin.
TuomasHulkkonen

Tuomas Hulkkonen

Technical Director

Tuomas vetää Gappsilla Solutions liiketoiminta-yksikköä keskittyen uusien ratkaisujen myyntiin, kehittämiseen sekä uusien Google Cloud kompetenssien rakentamiseen. Tärkeimpiä arvoja Tuomaksen työssä ovat vahva kommunikaatio ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen.
Juhis

Juha-Matti Kuortti

Project Manager

Juhis vastaa käyttöönottoprojektien kokonaisvaltaisesta läpiviemisestä sekä auttaa Gappsin asiakkaita löytämään uusia toimintaa sujuvoittavia ja tehostavia tapoja hyödyntää pilviteknologiaa liiketoiminnassaan. Muutosjohtaminen ja henkilöstön kouluttaminen kuuluvat myös Juhiksen osaamisalueisiin.
160127-GAP-324

Lauri Ylimaa

Technical Project Manager

ErkkiKanninen

Erkki Kanninen

Technical Manager

Erkin päätehtäviin Gappsissa kuuluvat Googlen järjestelmien käyttöönotot, tekniset asiantuntijatehtävät sekä koulutukset. Lisäksi Erkki toimii aktiivisessa roolissa myös hallinnollisissa ja työyhteisöä kehittävissä tehtävissä.
TapioSalonen

Tapio Pippuri

Technical Specialist

Teknisen tiimin jäsenenä Tapion vastuut sijoittuvat käyttöönottoihin, tukeen sekä koulutuksiin. Hänen tavoitteenaan on tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja samalla kehittyä todelliseksi Google-asiantuntijaksi.
JariKinnunen

Jari Kinnunen

Google Cloud Platform Developer

Vankan koodauskokemuksen omaava Jari vastaa Gappsilla web-sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Jari tunnetaan Gappsilla erityisesti Google App Engine -asiantuntijana.
160127-GAP-258

Perttu Ristimella

Software Developer

Perttu on luova web-kehittäjä ja suunnittelija, jonka vastuulla on Gappsin ohjelmistojen kehittäminen sekä visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymien rakentaminen. Perttu tekee asiakkaiden tarpeisiin sopivia nykyaikaisia ja moderneja sovelluksia, joita on helppo käyttää.
gapps_studio_SMALL-0358

Jérémie Dutruit

Software Developer, Universe Engineer

Jérémie on kansainvälinen sovelluskehittäjä, jolla on laaja kielitaito. Gappsilla hänen tehtävä on luoda helppoja ja toimivia ratkaisuja, erityisesti backend-puolella.
160127-GAP-244

Roxana Roman

Software Developer

Roxana's main responsibility in Gapps is to develop efficient cloud solutions in the backend side. She is demanding with herself and always open to new challenges.